Yksinkertainen tapa lukea Imu Paine Mittarit

Yksinkertainen tapa lukea Imu Paine Mittarit


Ilmastointi pakosarja mittari sarja on Chambered laite suunniteltu ohjaamaan virtausta paine ja kaasut. AC mittareita käytetään mittaamaan paine suljetussa järjestelmässä ilmastointilaite arvioida tai vianmääritys sitä. Tämä laite voidaan siirtää kylmäaine ja puhdistaa AC järjestelmiä. Lue imu paine mittarit sijoittamalla yhdiste mittari, löytää ja alipaineella mittaukset ja lukemisen imu paine.

Ohjeet

1

Etsi yhdiste mittari. On kaksi mittareita Monistusyhdistelmä - punainen ja sininen. Yhdiste tai alipaineanturi on sininen toinen vasemmalla puolella. On olemassa useita piireissä numeroita tästä mittarista.

2

Etsi ja alipaineella mittaukset löytämällä ulkokehällä numerot yhdiste mittari. Tämä ympyrä toimenpiteet ja alipaineella. Älä kiinnitä huomiota sisäpiirissä, koska ne mittaavat lämpötilaa. Paine ja alipaine mittakaava on osittain musta ja osittain punainen.

3

Lue imu paine. Etsi punainen numerot ulomman mittauksen ympyrä. Mustat numerot toimenpide paineen ja ne ovat kiloa per neliö tuumaa (PSIG). Punainen numerot mittaavat painetta alle ilmanpaineen. Tyhjiö tai imu paine osa mittari menee 0-30 HG tai tuumaa elohopeaa.

4

Tiedä mitä imupainetta lukema tarkoittaa. Imupainetta kun matalapaine käsittelyssä mittari on niin alhainen, että se laskee alle ilmakehän painetta. Tämä voi tarkoittaa, että ilmastointijärjestelmä on viallinen paisuntaventtiili. Paisuntaventtiili ohjaa virtausta kylmäaineen höyrystimen ilmastointijärjestelmä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita