Tyypit Professional Videokamerat

Tyypit Professional Videokamerat


Tuotelinja ammatillisen videokameroita voi olla pelottava, varsinkin kun otetaan huomioon kunkin kameran tyyppi voi olla tiettyyn käyttöön. Mallin tuotantoyhtiö ostot on hyvin riippuvainen sen tarpeisiin ja talousarvion. Vaikka kaikki kamerat on samat ominaisuudet, kuten linssien, tarkennus, zoom ja äänen tuloa, tekniset yksityiskohdat vaihtelevat suuresti. Useimmat mallit kuuluvat johonkin neljään ryhmään.

Studio Kamerat

Studio kamerat on suunniteltu käytettäväksi tv-tuotanto studiossa. Ne yleensä ovat kiinni iso, mekaaninen seisoo pyörillä siirrettävä noin, ei ole tallennuslaitteen ja lähettää signaalin tuotannon valvomoon, ja sitä voidaan käyttää yhdessä muiden kameroita.

Jalusta on yhtä paljon osa kameran kamera on. Se on säätämään tarkennuksen ja zoomin koskematta todellinen kamera, kyky työntää ympäri studio ja kiinnitetty näytön nähdä kuvan ilman etsin.

FIN & EFP Kamerat

ENG kamera, joka on lyhenne sanoista "sähköisten uutisten keruuseen," on pohjimmiltaan koko studio yksi kamera ja suosituin kameran tyyppi yleiskuvaukseen. Nämä kamerat voivat tallentaa nauhalle tai digitaalinen, broadcast zoom, vastaanottaa useita ääni tuotantopanosten kautta XLR kaapelit, aseta tarkennus ja aukon valvonnan manuaalisesti ja tuottaa väri baareissa. Nämä kamerat ovat yleensä käytetään kokoontaitettava jalustalle tai asentaa olkahihnan.

EFP kamera, joka on lyhenne sanoista "sähköisen kentän tuotanto" on samanlainen ENG ja käyttää kuvaamisen sijainti.

Prosumer Kamerat

Tämä luokka kameroita tehdään käyttäjille, jotka haluavat ammattimaisia ​​video kohtuulliseen, kuluttajahinta. Nämä tarjoavat riittävän laadukkaita pienten hankkeiden ja ovat alhaisimmat perinteiset kamerat tuotantoon. Ne voivat olla joitakin teknisiä haittoja verrattuna kalliimpien kameroiden, kuten yhden anturin sijasta kolme, standardin määritelmä sijasta HD, lomitettu sijaan progressiivinen ja tallennus nauhalle sijaan digitaalisessa muodossa.

Voit merkitä tähän luokkaan kuin huonolaatuisen olisi virhe, koska nämä tarjoavat edelleen monia piirteitä ammatillinen ammunta kuten tarkennuksen, gain, XLR äänensyöttölaite ja pitkä ammunta kesto. Mallit kuten Sony HVR-A1u ja Canon GL-2 ovat suosittuja valintoja.

DLSR Kamerat

Vuodesta 2010 käytössä DSLR kamerat, joka on lyhenne sanoista Digital Single-Lens Reflex, on noussut dramaattisesti. Nämä kamerat aiemmin olivat vain valokuvausta. Kun HD-video lisättiin kykyjään, ne ovat helppo tapa luoda laadukkaita video. Toukokuussa 2010 TV "House" käytetty Canon 5D Mark II elokuva kauden finaali sijasta perinteisen studion kamera.

Nämä kamerat eivät tarjoa paljon valvontaa kuin keskittyä, aukko, valkotasapaino ja zoom, mutta voi luoda HD-laatuista videota suhteellisen halpaa. Pienemmät tuotannot voi löytää nämä olla täydellinen istuvuus.Aiheeseen liittyviä artikkeleita