Paras tapa puhdistaa CD-soitin

Paras tapa puhdistaa CD-soitin


Jos sinulla on CD-soitin, joka toimivalta, mutta lavat, ei soita tiettyjä kappaleita tai kieltäytyy soittaa musiikkia kokonaan, niin luultavasti täytyy puhdistaa, jotta se toimisi jälleen. Puhdista CD pölystä ja hiukkasia, jotka olivat aiemmin haittaa sen suorituskykyä.

Dusting

Ensimmäinen asia mitä sinun tarvitsee tehdä likainen CD-soitin on pölyä. Parasta käyttää tähän on korkea-asteen sulka duster, koska se saa pieniksi rakoja CD-soittimen. Jos CD-soitin on päältä ladattava (kuten yksi kuvassa yllä) avaa alkuun ja sitten käyttää nukkaamattomalla liinalla linssin alueella sekä oven ja saranat. Jos sinulla on tray-pohjainen CD-soitin, avaa lokero ja pöly luukun. Älä avaa soitinta käyttää laserlinssistä, koska tämä voi vahingoittaa soitinta.

Linssin puhdistaminen

Jos sinulla on top-loading CD-soitin, kun olet pyyhkinyt pöly objektiivin, voit edelleen puhdistaa upottamalla pumpulipuikolla alkoholin, ja sitten varovasti hieromalla linssi pyörivin liikkein. On erittäin tärkeää käyttää liikaa alkoholia, koska se voi vahingoittaa lasia, mutta haluat käyttää riitä, että pumpulipuikolla on kostea tuntuista.

Running puhdistuslevyjä

Jos sinulla ei ole ylhäältä lastaus CD-soitin, voit silti puhdistaa linssi ajamalla puhdistuslevyjä järjestelmän kautta. Puhdistuslevyjä on erityinen CD, että voit ostaa elektroniikan kauppa, joka on erikoisharjat pohjassa että puhdistaa CD-soittimen linssin. Yksinkertaisesti aseta levy koneeseen ja osui toistopainiketta ajaa levy.

Huomautus: lue valmistajan ohjeet puhdistuslevyjä ennen käynnissä se on ehkä ohittaa tietyn raidan harjat aloittaa työskentelyn. Katso Resurssit osiosta lisää CD puhdistusharjat.Aiheeseen liittyviä artikkeleita