Ovatko Päänsärky Oire MS lapsilla?

MS, tai multippeliskleroosi, on autoimmuunisairaus. Tämä sairaus vaikuttaa keskushermostoon, ja on erilaisia ​​oireita, jotka liittyvät sen lapsilla.

Syy

MS: tapahtuu, kun immuunijärjestelmä hyökkää kehon myeliinin, tai vaipan, joka kattaa hermoja. Syynä MS on tuntematon, vaikka National Pediatric MS Centerin toteaa, että tutkijat uskovat genetiikka, ympäristötekijöiden ja trauma kaikki osansa.

Huomioita

MS vaikuttaa monet lapset ympäri maailmaa. Lapset voivat kokea erilaisia ​​vaikutuksia kunnossa kuin toiset. Yksi oire MS on päänsärkyä.

Merkitys

Päänsäryt ovat yksi harvinaisempia oireita MS. Useimmat lapset kunnossa kokea enemmän yleisiä sivuvaikutuksia, kuten rakon toimintahäiriöt, vaikeus kävely, kipu, tunnottomuus ja suolen toimintahäiriöitä.

Aika

Mukaan National Pediatric MS Center, kaikki MS-taudin oireet ovat mahdollisuudet tulla toistuva. Lapsen kokee mitään oireita MS ei ehkä kokea ne uudestaan ​​pitkään, tai voi kokea niitä usein.

Hoito

Käsittelemällä taudin lääkkeitä, jotka pysähtyvät immuunijärjestelmä hyökkäämästä myeliinin sairauden oireita voi väistyä. Näitä lääkkeitä ovat kortikosteroidit, interferonit ja glatirameeriä. Lääkäri voi määrätä lievä kipu relievers auttaa päänsärkyä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita