Normaalia kolesterolitasoa in Children

Kolesteroli ei ole yleensä jotain haluat huolehtia siitä, kun se tulee teidän lasten terveyden. On paljon kiireellisempiä ongelmia, tai siltä ainakin näyttää. Mutta lapset ovat aivan yhtä paljon riskejä kuin aikuiset ottaa korkea kolesteroli. On tärkeää tietää, mitä terveitä tasot ovat ja mitä voit tehdä asialle, jos on ongelmia.

Tasot

Lapsille vuotiaita 2 ja 19, tavoitteena on pitää LDL alle 130 mg ja HDL on yli 35 mg.

Tyypit

LDL on low-density lipoprotein, "paha kolesteroli", jotka voivat aiheuttaa plaketti kerääntyä verisuonia. HDL on high-density lipoproteiinien, "hyvä kolesteroli", jotka todella poistaa "huono kolesteroli" verestä ja pitää sinut terveenä.

Testaus

Sinun pitäisi olla lapsen kolesterolitaso tarkastetuista alkaa iässä 2, jos ainakin toinen vanhemmista on ollut LDL tasoja 240 mg tai enemmän, sydänsairaus on esiintynyt isovanhempi tai vanhempi ennen ikää 55 tai jos lapsi on liikalihava.

Ennaltaehkäisy / Solution

Kaksi päätyyppiä hoito ovat elintapojen muutokset (ruokavalion ja liikunnan) tai lääkkeitä käytetään alentamaan LDL.

Huomioita

Lapset, joilla on korkeat LDL tasoja voi olla suurempi riski saada ateroskleroosin, kun he ovat vanhempia.

Väärinkäsityksiä

Sinun ei itse tarvitse kuluttaa kolesterolia. Elimistö tuottaa sitä maksassa ja se yleensä tuottaa enemmän kuin tarpeeksi voit elää (1000 mg päivässä).

Varoitus

Jos jätetään hoitamatta koko lapsuuden, se voi lisätä riskiä sairastua sepelvaltimotautiin aikuisena. Syöminen vähintään 5 annosta hedelmiä ja vihanneksia päivässä voi auttaa alentamaan kolesterolia lapsilla.Aiheeseen liittyviä artikkeleita