MS & Eye Pain

Multippeliskleroosi on monia erilaisia ​​oireita, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, silmäkivut. Tämä ei tapahdu jokaiselle henkilölle, joka on diagnosoitu multippeliskleroosi sillä oireet voivat olla erilaisia ​​eri henkilöstä toiseen.

Näköhermotulehdus

Näköhermotulehdus on yksi yleisimmistä silmä kipuja liittyy MS. Näköhermotulehdus on tilapäinen tulehdus silmän hermo johtaa epätarkka tai harmaantumista näkö, tummat täplät keskellä näön tai sokeuden yksi silmä.

Hallitsematon Eye Movement

Nystagmus, tai hyppääminen näkö, on silmien liikkeiden joko vaaka- tai pystysuoraan ilman henkilö tietoisesti tietämättä. Se voi olla lievä tai se voi vakavasti haitata visio, joka johtaa lievästä vaikeaan päänsärkyä MS-potilailla.

Double Vision

Kaksoiskuvat tapahtuu, kun lihakset että valvonta silmän liikettä ei ole koordinoitu. Tämä tapahtuu peräisin heikkous yhdessä tai molemmissa silmissä. Jos näin käy, MS potilas kokee päänsärkyä sekä pahoinvointia.

Devic oireyhtymä

Silmän kipu, harvinaisinta kaikkien silmän kipuja ja vain löysi MRI, tapahtuu, kun potilaan suojaavaa rasva-aineen (myeliini) on eriteltävä ja tulehdus näköhermon tapahtuu. Devic oireyhtymä voi johtaa kuolemaan.

Toipuminen MS Eye Pain

Useimmat silmän kipu MS potilaalla korjaantuu itsestään ajan myötä. Neurologi voi määrätä suullisen steroideja tai kortikosteroideja lievittää kipua.Aiheeseen liittyviä artikkeleita