Miten tuo JDM autot Kanada

Miten tuo JDM autot Kanada


JDM auto on japanilainen kotimarkkinoilla auton, valmistetaan ja myydään Japanissa. JDM autot ovat korkea suorituskyky ajoneuvot, energiatehokkaampia autoja ja maastureita. JDM autot ovat suosittuja käytetään tuonnin, koska monet auto harrastajat uskovat, että autot Japani valmistaa sen kotimarkkinoilla on houkuttelevampi ominaisuuksia ja ovat paremmassa kunnossa kuin Pohjois-Amerikan käytetty malleja. Jos yrität tuoda JDM auton Kanadasta, säännöt ovat samat kuin minkä tahansa muun auton.

Ohjeet

1

Osta JDM jo rekisteröity Kanadan omistajalle. Tämä on tärkeää, koska voit vain tuoda käytettyjä autoja Kanadasta ja koska se tarkoittaa, että edellinen omistaja kävi läpi kaikki vaivaa tuoda auton Japanista.

2

Näytä autokauppias että olet vieraspaikkakuntalainen maakunnassa. Tämä tarkoittaa sitä, sinun tarvitsee vain maksaa Tavarat ja palvelut Tax auton, jonka saat myöhemmin takaisin postitse.

3

Kysy jälleenmyyjältä alkuperätodistusjärjestelmän ja Ajoneuvon otsikko. Nämä ovat maakunnan asiakirjoja, jälleenmyyjät täyttää. Tarvitset niitä rekisteröidä autosi Yhdysvalloissa

4

Hanki kauppakirja auton kanssa nimelläsi. Et voi tuoda vuokrattu auto.

5

Osta seitsemän päivän lisenssin ja vakuutuksen tarra jälleenmyyjältä. Tämä kattaa sinua kun ajaa auton takaisin Yhdysvaltoihin.

6

Todistaa, että ajoneuvo täyttää USA päästöjä ja turvallisuutta koskevat säännökset. Täydellinen EPA Form 3520-1 ja DOT Kunto HS-7. Auton on oltava etiketti moottoritilaan jossa todetaan, että se täyttää nämä vaatimukset. Jos ei, ota yhteys auton valmistaja ja pyytää kirjeessä todetaan, että ajoneuvo täyttää kaikki sovellettavat Yhdysvaltojen liittovaltion Motor Vehicle Safety standardit ja Environmental Protection Agency standardeja. Jos auto on jo tuotu laillisesti Kanada, tämän pitäisi olla kyse. Kirjeessä on ilmoitettava auton Auton tunnistenumero (VIN).

7

Ajaa auton Yhdysvaltain rajalla. Rajalla, sinun on otettava se läpi Tulli. Tarjoa Tullivirkailijat aiemmin mainitut asiakirjat ja ilmoitus, jossa auton arvoon, sen VIN ja nimesi ja osoitteesi.

8

Maksa tullit oman tuonnin. Tämä vaihe on tarpeen, koska autossa on alunperin Japanista tuotujen. Vuodesta 2010, sinun on maksettava 2,5 prosenttia auton arvosta. Koska paluu Yhdysvalloissa asuva, voit käyttää 400 dollaria Tulli vapautus kattaa ensimmäisen 400 dollaria veron, joten maksat vain jos auto maksaa enemmän kuin 16000 dollari.

9

Vakuutat auto. Et voi rekisteröidä autoa useimmissa osavaltioissa kunnes ostat vakuutuksen.

10

Rekisteröidy autosi paikalliseen Department of Motor Vehicles.Aiheeseen liittyviä artikkeleita