Miten tunnistaa oireet ja Treat vesirokko

Miten tunnistaa oireet ja Treat vesirokko


Vesirokko on ehkäistävissä immunisointi omalta lääketieteen toimittaja. On vielä joukko lapsia, jotka eivät ole immunisoitu ja on tärkeää pystyä tunnistamaan oireita vesirokko. Voit hoitaa vesirokko kotona.

Tärkeä varoitus: Älä anna aspiriinia aikana vesirokko infektio.

Ohjeet

1 Älä ylläty, jos lääkärisi päättää hoitaa vesirokko-infektion puhelimitse sen sijaan, että tulet toimistossa. Lääketieteen tarjoajat eivät yleensä varottava altista muita lapsia vesirokko infektio. Välttämällä altistumista vesirokko on erityisen tärkeää lapsille, joilla on kroonisia terveysongelmia. Jos et mene lääkärin vastaanotolla, pyri pitämään lapsesi erillään muista potilaista. Jos lapsen vakava sairaus altistuu vesirokko, vaikutukset voivat olla äärimmäisiä.

2. Ensimmäinen oire vesirokko tunnistat on ihottuma. Vesirokko Ihottuma menee läpi useita vaiheita. Aluksi ihottuma näkyy punaisena splotches. Splotches tulee sitten nostetaan ja muistuttavat usein pieniä näppylöitä.

Vesirokko ihottumaa näkyvät yleensä päänahan ja kasvot ensin. Ihottuma sitten ulottuu jäljellä kehon. Eniten kärsivillä alueilla on yleensä olkapäät, rinta ja takaisin. Vähemmän todennäköisesti paikkoja löytää vesirokko ihottuma on käsissä, jaloissa tai suun. Mutta joissakin tapauksissa löydät vesirokko puhkeamisen myös täällä. Määrä vesirokko haavaumia voidaan rajoittaa pienemmän numeron tai ne voivat olla varsin merkittävä.

3 Nämä pienet näppylä kuten kuoppia kehittyä rakkuloita (rakkulat). Nämä vesirokko rakkulat ovat hyvin herkkiä. Ne ilmestyvät kuin pieniä vesipisaroita punainen pohja ja kolahtaa. Nämä ovat naarmuuntuu helposti pois yhteystiedon sormella nauloja tai muuta materiaalia. Vesirokko rakkulat näkyvät yleensä ryhmissä. Tulee enintään neljä ryhmää, joka kehittyy ensimmäisen 2-6 päivää.

Kuten vesirokko rakkulat murtaa, he tulevat pustulaarisen ja äreä. Tämä on vaiheessa, kun iho on kaikkein kutiava. Kauden jälkeen 9-13 päivää, kuori putoaa pois iholta.

4 Useimmissa tapauksissa vesirokko voidaan hoitaa kotona. Terveillä lapsilla, on harvoin mitään komplikaatioita. On joitakin erityisiä tekijöitä, jotka sinun pitäisi katsella, ja jos ne kehittävät, soita heti lääkärille.

Jos on kouristuksia, nopea hengitys, jäykkä niska, voimakas väsymys tai vaikea päänsärky - saada välittömästi lääkärin hoitoon.

Jos jokin vesirokko vauriot merkkejä saada tartunta - ota yhteyttä lääkäriin.

Jos lapsi on syöpä potilaan tai on immuniteetti kunnossa ja on altistunut vesirokko - ota yhteyttä lääkäriin.

Jos olet raskaana tai uusi äiti ja sopimuksen vesirokko - ota yhteyttä lääkäriin.

5 Suurin painopiste hoitoon vesirokko on kyse äärimmäisen kutinaa. Yrittää estää vahinkojen naarmuuntumista leikkaamalla kynnet ja harkittava hanskat lapsesi. Muista pitää kädet erittäin puhdasta. Tämä estää bakteeri-infektio.

Kohtele kutina lisäämällä Aveeno tai 1/2 cup ruokasoodaa lämmin kylpy. Kylvyn jälkeen, Calamine lotion on myös hyödyllistä valvoa kutinaa vesirokko. Jos nämä hoitomuodot eivät tarjoa riittävää helpotusta voit keskustella käyttää antihistamiini lääkärisi kanssa.

6. Jos on vesirokko rakkuloita suussa, suolavettä kurlata auttaa hoitoon kunnossa. Käytä puolet tl suolaa 1 kupillinen vettä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita