Miten Test GM HEI jakelija Spark

Miten Test GM HEI jakelija Spark


General Motors High Energy Ignition (HEI) jakelija juontaa juurensa 1970-luvun alussa ja on edelleen suosittu tänään. Yksi syy sen suosio on laaja soveltaminen moottoreita voidaan asentaa, erityisesti suosima harrastajat. Toinen on, että yksinkertainen, yhden langan kytkennät täydentää virtapiirin vaatimukset. Tämä jakelija on hyvin tuettu osat "valmistajat. Testaamalla sitä kipinää vaatii askel-askeleelta menettely turvallisuutta ajatellen. Hyvin toimiva HEI jakelija voi rutiininomaisesti tuottaa jopa 80000 volttia.

Ohjeet

1

Tarkista jännite jakelija. Puolella jakelijan on plug-in astia, joka on paksut, punainen lanka on kiinnitetty. Suuri mittari on tarpeen tuottaa korkean jännitteen vaatimuksiin sytytystulpat. Probe tämä johto maadoitettuun testivalolla kun virta-avain käännetään päälle. Valon pitäisi kirkkaasti hehku. Jos ei ole jännitettä, virtalukosta tai liittyvä johdotus on viallinen.

2

Irrota sytytystulpan kaapeli sytytystulppa ja vaihda tulppa sytytystulppa testaaja. Sytytystulppa testeri (saatavilla useimmissa autonosia myymälää) on hauenleukakiinnitin liitetiedostona. Clip tämä moottorin metalli - ei muovia - ja avustajaa pyöritä moottoria. Noudata huolellisesti testaaja ja katso jos siellä on kipinä, joka vilkkuu sykli moottorin, koska se pyörittää yli. Jos ei ole kipinää ja on 12 volttia menee jakelija, testi moottorin tai jakelija vika.

3

Irrota virranjakajan kansi ja tarkasta roottorikokoonpanon kun avustaja pyörittää moottoria. Jos roottori ei liiku, on sisäinen mekaaninen vika moottorin tai jakelija. Jos roottori liikkuu, on elektroninen piiri epäonnistuminen jakelija, jotka on korjattava.Aiheeseen liittyviä artikkeleita