Miten Stop virtsatietulehdukset MS

Multippeliskleroosi (MS) on autoimmuunisairaus, joka aiheuttaa potilaalle tulee paljon alttiimpia infektioille kaikenlaista. Virtsatietulehduksia (UTI) ovat erittäin vaarallisia MS-potilailla. Hoitamaton UTIs voi johtaa munuaisten infektioita, joka voi olla tappava. MS-potilailla tulee olla valppaana heidän virtsateiden terveyttä.

Ohjeet

1 Juo runsaasti nesteitä. Vesi on kehon luonnollinen puhdistusaineet. Saat hillitön potilaille, se saattaa tuntua typerältä juoda enemmän vettä, mutta pitämällä virtsa rakossa vain pahenee virtsatietulehdus. Juoda vähintään kahdeksan 10 lasillista vettä päivässä, enemmän jos on edes aavistus virtsatietulehdus.

2 Juo karpalomehua tai ottaa karpalo lisiä. Karpalo on hyvä virtsasta terveydelle. National Kidney Foundation todella kannattaa Eräitä karpalomehua. Jos et pidä sen mausta karpalomehua, tutkia karpalo pillerit, jotka ovat saatavilla eniten huumeiden ja luontaistuotekaupoista.

3 Ota 1000 mg C-vitamiinia päivittäin. Lisäksi sen muita terveyshyötyjä, C-vitamiini auttaa alentamaan virtsan pH. Alemmassa pH: ssa johtaa enemmän hapan virtsa, jolloin bakteerit kuolevat. Jos olet ottaen karpalo pillereitä, tarkista etiketissä nähdä, jos ne sisältävät C-vitamiinia samoin. Jotkut eivät, joten sinun täytyy ottaa vähemmän C-vitamiini pillereitä.

4 virtsata jälkeen seksuaalista aktiivisuutta. Seksuaalinen aktiivisuus, varsinkin yhdynnän, voi pakottaa bakteereja virtsaputkeen. Virtsatessa jälkeenpäin huuhtele että bakteerit järjestelmästä ja auttavat tartuntavaaran.

5 Pidä katetrin sivustoja clean. Kaikki katetroitu MS-potilaiden ja heidän hoitajiaan tulee olemaan erittäin tarkka siitä katetrin puhtautta. Likainen katetrin voi johtaa enemmän kuin pelkkä virtsatieinfektio. Katetrit olisi seurattava tiiviisti hoitohenkilökunnan ja vaihdetaan säännöllisesti.

6 käytön jälkeen kylpyhuoneen, pyyhi edestä taaksepäin, jotta siirtymästä bakteerien peräaukon emättimen. Jopa 85 prosenttia virtsatieinfektioiden on aiheuttanut bakteerien E. coli, joka on läsnä suolen. Kun tämä bakteerit saa kulkeutua jopa sukuelinten emätin, virtsatietulehdus on lähes varmaa. Pyyhintä edestä taaksepäin paitsi estää näitä bakteereita liikkuu ylös, mutta myös auttaa poistamaan kaikki jäljet, jotka ovat jo olemassa.

Vihjeitä

  • Jos potilaalla on karpalo allergia, mustikat ovat myös hyvä lähde parkkihappo, joka avustaa virtsatieinfektioita.
  • Halvaantunut MS-potilaat eivät ehkä tunne kirvely virtsatietulehdus. Tässä tapauksessa virtsa on aina tutkittava pilvisyys, outoa hajua tai verestä. Ilmoittavat nämä oireet lääkärin niin pian kuin mahdollista, jotta virtsa voidaan suorittaa.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita