Miten Stop tekstiviestillä aikakatkaisu

Miten Stop tekstiviestillä aikakatkaisu


Yksi kätevä ominaisuuksia matkapuhelimen käyttö on kyky lähettää ja vastaanottaa tekstiviestejä laitteesta. Tekstiviestit lähetetään kautta operaattorisi "lyhytsanomapalvelunumerot" tunnetaan myös nimellä "SMS". Kun lähetät viestin, puhelin voi "aikalisä", tai eivät lähettää viestin heti. Poista viestit puhelimen "Lähtevät" lopettaa se lähetetään uudelleen, jos niin halutaan. Esimerkiksi tekstiviestin sanoi: "Minä olen jo menossa," ei enää tarvitse lähettää, jos saapui paikkaan ennen kuin puhelin lähettää sen.

Ohjeet

1

Paina "End" päästäksesi sinun puhelimen aloitusnäytössä.

2

Käytä puhelimen "Lähtevät" kansioon laitteen tekstiviestejä sovellus. Esimerkiksi puhelimet Windows Mobile klikkaa "Start", "Viestit", "Teksti / Multimedia", "Menu" ja "kansiot." Klikkaa "Lähtevät".

3

Siirry sen viestin, että aikakatkaisu. Valitse "Poista". Tämä poistaa viestejä "Lähtevät" ja lopettaa se lähetetään uudelleen kun saat signaalin.

Vihjeitä

  • Puhelimessa vanhenee, kun se ei pysty signaalia verkosta. Siksi ennen lähettämistä tekstiviestejä, tarkista signaalipalkeille puhelimen aloitusnäytön varmistaa, että puhelin vastaanottaa signaalia.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita