Miten Side Impact Door Palkit Work?

Miten Side Impact Door Palkit Work?


Kun kaatuu johtuu sivutörmäyksessä, ovi palkit voi auttaa suojaamaan matkustajia. Ilman ovi palkit on vähän pitäminen matkustaja näkökulmasta vaikutus. Vuodesta 2010, melko vakio turvavarusteet mahdollistaa sivutörmäyksessä ovi palkit tarjota turvallisemman ratsastaa.

Side Impact Door Palkit

Sivutörmäyksessä ovi palkit ovat turvallisuustekijä nykyaikaiset autot on suunniteltu suojaamaan kuljettajaa ja matkustajia. Kun onnettomuustilanteessa, ovi palkit toimivat imemällä energiaa syntyvät törmäyksessä.

Tyypit

Sivutörmäyksessä ovi palkit voidaan teräksestä tai alumiinista. Teräs ovi palkit johtaa raskaampi ajoneuvo, tehden vakaampi kehys auton. Kuitenkin raskaampia autoja myös enemmän polttoainetta toimia ja siksi korvattu alumiini palkit. Alumiini palkit toimittamaan samantyyppisiä turvallisuuden ominaisuus vähemmän painoa tekemällä ajoneuvon enemmän polttoainetta ja kevyt.

Suosio

Kanssa kasvava koko ja korkeus ajoneuvojen tiellä, kuten katumaasturit ja pakettiautot, sivutörmäyssuojat on tullut entistä suosittu turvallisuustekijä autojen kaikenkokoisille. Palkit antaa lisäsuojaa aikana tapauksia, jolloin pienemmät autot saattavat iskeä suurempi maastoauto.Aiheeseen liittyviä artikkeleita