Miten saada ilmaiseksi musiikkia iPod Touch

Kuten iTunes edelleen nostaa hintoja tietyillä kappaleita ja albumeja, monet iPod Touch käyttäjät löytävät sen vaikeampi pysyä uutta musiikkia. Ostot suuria määriä musiikkia voi tulla hyvin kalliiksi joku budjetti, mutta ei kaiken musiikin tarvitsee keventää lompakkoasi. Voit itse ladata ilmaiseksi kappaleita laillisesti iPod Touch samalla löytää uusia artisteja juuri samaan aikaan.

Ohjeet

Lataa suoraan

1

Klikkaa "iTunes" sovellus iPod Touch. Se näkyy aloitusnäytössä, yleensä alareunassa.

2

Klikkaa "Music" -välilehti vasemmassa alakulmassa iTunes-ikkunan.

3

Klikkaa "Free Single of the Week" kuvaketta vasemmassa yläkulmassa ikkunan.

4

Napsauta välilehteä aivan sivun yläreunassa, jossa taiteilijan nimi ja yhden.

5

Klikkaa "Free" -painiketta, joka näkyy aivan otsikon laulu, keskellä sivua.

6

Klikkaa "Download" linkkiä, joka näkyy. Sinun laulu lataus alkaa heti, ilmaiseksi.

Lataa Internetistä

7

Go verkossa ja ladata ilmaiseksi musiikkia kiintolevylle. Monet ylös-artisteja lahjoittaa musiikkia ilmaiseksi keinona rakentaa heidän fanijoukko, ja jopa suuria taiteilijoita, kuten Radiohead ja Nine Inch Nails, ovat antaneet kokonaisia ​​albumeja pois ilmaiseksi verkkosivuillaan. Sivustot kuten Internet Archive, Amazon ja last.fm ilmainen MP3 myynninedistämistarkoituksessa työkaluja, ja sivustot, kuten GarageBand ja Artist Server ilmainen musiikkia indie taiteilijoita, jotka kaikki on täysin laillista.

8

Siirrä MP3 kiintolevyltä iTunes-kirjastoon. Vedä tiedostoja suoraan päälle "iTunes" -kuvaketta ja ne suodattaa automaattisesti iTunesiin.

9

Avaa iTunes ja kytke iPod Touch tietokoneeseen iPodin USB-kaapelilla. Laite tulee näkyviin vasemmassa sarakkeessa iTunes selaimen, alla "Laitteet".

10

Siirrä uutta musiikkia iPod Touch vetämällä kappaleita "Musiikki" kirjasto kiinni "iPod" -kuvaketta.Aiheeseen liittyviä artikkeleita