Miten poistaa iPod Showta

Miten poistaa iPod Showta


Sen lisäksi, musiikin kuuntelu, käyttäjät voivat katsella TV-ohjelmia niiden iPodin. Tämä ominaisuus on kätevä matkustaa, poistaa tarpeen tallentaa TV-jaksot DVD: t ja tuomaan kannettava DVD-soitin matkalle. Et ehkä halua jatkaa tallentaa tv-jaksoja iPodissa, kun olet katsellut niitä. Voit poistaa TV-ohjelmat iPodista vain tai molemmat iPod ja iTunes-kirjastosta.

Ohjeet

1

Käynnistä iTunes.

2

Klikkaa "TV-ohjelmat" ruudussa vasemmalla puolella iTunes-ikkunan.

3

Poista valinta mihin tahansa televisioon osoittaa, että haluat säilyttää kirjastossa, mutta ei synkronoida iPod. Jos haluat poistaa jaksot sekä iPod ja kirjasto, napsauta hiiren kakkospainikkeella näyttää tai episodi nimi. Valitse "Poista" pudotusvalikosta. Vaihtoehtoisesti valitse "Poista" alkaen "Muokkaa" -valikosta, joka sijaitsee yläosassa iTunes-ikkunan.

4

Liitä iPod tietokoneeseen mukana USB-kaapelilla. Klikkaa iPod nimi, joka ilmestyy "Laitteet" luokka vasemmassa ruudussa.

5

Tarkkailla sync tarkistamalla edistymisestä yläreunassa iTunes-ikkunan.

6

Paina "Poista" vieressä iPod nimi ja irrota laite tietokoneesta, kun synkronointi on valmis.

7

Siirry "TV-ohjelmat" kategoriaan iPodissa ja selata kirjastoa. Osoittaa, että olet poistanut tai ei halunnut synkronoida iPod ei pitäisi näkyä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita