Miten poistaa Green Spot on Samsung TV

Vihertävä tai värjäytynyt laikkuja, jotka näkyvät kuvan television ruudulla ovat yleensä seurausta magneettikenttiä, jotka häiritsevät television normaalia toimintaa. Ne näkyvät vain, kun televisio on päällä ja ovat selvin, kun näyttö on kaikki yhtä väriä, kuten sininen tai kirkkaan punainen. Onneksi nämä epäselvä vihreä täplät eivät ole pysyvästi vaikuta television ja voidaan korjata sijoittamalla ja poistamalla lähde magneettikentän.

Ohjeet

1

Ensinnäkin etsiä ongelman lähde. Suuret kaiuttimet, etenkin vanhemmissa, ovat yleisimpiä rikoksentekijöitä. Huomaa asema vihreä paikalla ruudulla (vasen, oikea, ylä-, ala-, jne) ja siitä, minkä suunnan magneettikenttä on peräisin.

2

Jos luulet olet määrittänyt lähde magneettikentän, siirrä objekti pois televisioruudulla. Jos tämä ei toimi, jatka etsii muita mahdollisia syitä.

3

Jos et pysty määrittämään, mikä aiheuttaa magneettikentän, siirrä televisio. Joskus magneettisia häiriöitä voi tulla naapurin laitteita, erityisesti asuntoja ja asunnot. Muutto televisio toiseen osaan tilaan pois jaettu seinät, voi auttaa.

4

Jos mikään näistä tekniikoista onnistuu poistamalla tai parantaa ulkonäköä Green Spot, hakea apua pätevä televisio korjaus asiantuntija selvittää onko vakavampi ongelma.Aiheeseen liittyviä artikkeleita