Miten Piilota plasmatelevisio Wires

Vaikka plasmatelevisiot näyttävät hienoilta seinälle, jolla johdot roikkuu alhaalla voi todella heikentää estetiikka huoneen. On olemassa useita tapoja piilottaa johdot, mutta kaikkein yksinkertaisin on käyttää muoviputki. Asentaminen putki on yksinkertainen toimenpide.

Ohjeet

1

Mittaa kaapelin ajaa että tarvitset katettu seinälle. Kirjoita tämä mittaus, koska sinun kannattaa ostaa kaapeli kaapelikanavan joka on riittävän pitkä kattamaan koko pituudeltaan yhtenä kappaleena.

2

Osto putkessa. Conduit tulee eri muotoisia ja kokoisia, myös putkimainen ja tasainen. Varmista putki on tarpeeksi pitkä ja tarpeeksi suuri kaikille johdot ja kaapelit tulevat television. Kaapelikanava voidaan leikata, joten valita enää kokoa tarvittaessa.

3

Harkitse maalaus putki. Jos todella haluat siisti ulkonäkö, maalata putken sulautumaan omaan huoneeseen. Monet uoma on suunniteltu maalata. Yksinkertaisesti sotkea putken hienolla hiekkapaperilla ja sitten maalata seinän väriin.

4

Puhdista pois seinästä, jossa kaapelikanavan tulee asentaa saippualla ja vedellä. Pyyhi se alas kostealla rätillä, sitten kuivaa se. Puhdas pinta mahdollistaa kaapelikanavan kunnolla kiinni.

5

Laita kaikki kaapelit Raceway. Varmista, että sinulla on tarpeeksi löysällä päästä televisioon ja pistorasiaan toisessa päässä. Vaihtoehtoisesti jos Raceway on tyyppiä, jossa on irrotettava kansi, voit asentaa sen ensin ja suorita kaapeli jälkeenpäin.

6

Vedä paperi Liimatausta oman kaapelikanavan. Kun kaapelit paikalleen, paina liima selkä seinää vasten.

7

Painaa ylä- ja alareunaan kaapelikanavan useita minuutteja. Paina sitten ylös ja alas varmistamaan Raceway on turvallisesti sidottu.

Vihjeitä

  • Muita menetelmiä piilossa kaapelit kuuluvat paloiteltu kipsilevyä ja käynnissä johdot seinän sisällä, ja käyttämällä esineitä, kuten kirjahyllyjä estää johdot näkyvistä.
  • Muita putken kappaletta, mukaan lukien kulmamallinen kyynärpäät ovat käytettävissä auttaa teidän aikavälillä.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita