Miten päästä eroon of Hair Lice

Miten päästä eroon of Hair Lice


Ottaa täit on kiusallista, joten tartunnan saaneet ihmiset haluavat päästä eroon niin pian kuin mahdollista. Kestää jonkin aikaa ja edellyttää tiukkaa huomiota hoito-ohjeita ja syvä kotitalouksien siivous. On tiettyjä vaiheita, jotka lisäävät mahdollisuutta päästä eroon täitä lopullisesti.

Ohjeet

1 Osta kaupallinen täitä hoito, jonka löydät milloin tahansa suuren huumeiden tallentaa, ja nit kampa. Sinun ei tarvitse reseptiä hoitoa, vaikka apteekkari voi auttaa sinua, jos tarvitset suositus, joka hoitoa valita. Varmista, että saat todellinen NIT kampa, koska säännöllinen kammat eivät hienoja tarpeeksi tehokkaita ja ne eivät saa kaikkia täit ja nits ulos hiukset.

2. Laita täiden kohtelu hiukset, seuraavia erityisiä ohjeita, jotka tulevat sen kanssa, ja varmista, että jätät sen päälle koko ajan se ohjaa. Jos poistat sen liian nopeasti, se ei ehkä ole täysin tehokas. Kun hiukset on käsitelty, älä pese sitä säännöllisesti shampoo päivän tai kaksi, riippuen hoito-ohjeita.

3 Kun aika suosittelema hoito (yleensä enintään 12 tuntia), on auttaja poistaa kuolleet täit hiukset nit kampa. Saatat löytää joitakin, jotka ovat vielä elossa, ja ne tulisi poistaa kampa liikaa. Ei pitäisi olla monta elävä täitä. Jos löydät enemmän kuin muutama, saatat joutua käyttämään vahvempaa hoitoa.

4. Joka toinen kolmen päivän ajan hoidon, pyydä auttaja tarkistaa päänahan ja kampaajalla hiukset nit kampa. Tämä on jatkettava kahdesta kolmeen viikkoa aikaa varmistaa, että kaikki täit on poistettu. Riippuen hoidon käytit, voit myös hakea uudelleen sen jälkeen 10 päivää aikaa tuhota kaikki täit, jotka on haudottu munista ensimmäisen hoitokerran jälkeen.

5. Käytä lämpöä puhdistamaan kaikki vaatteet, vuodevaatteet, lakanat, ja pyyhkeet estämiseksi reinfestation. Pese kaikki kuumin veteen mahdollista, ajaa se läpi kuivuriin kuuma puitteet mahdollisimman pitkä kierto voit käyttää aiheuttamatta vahinkoa kohteita. Asioita, joita ei voi laittaa kuivausrumpu, sinetöidä ne ylös iso muovinen roskapussit ja jättää ne pois auringossa koko päivän. Pussin pitäisi kuumentua tappaa kaikki täitä. Huolellisesti imuroi talosi, kuten huonekaluja ja patjat, ja hävitä pussi ulkopuolella oman talon, kun olet valmis.

Vihjeitä

  • Jos olet mies ja saat tartunnan täitä, voit hoitaa ongelman nopeasti ja helposti parranajo päätäsi. Jos pidät sitä kalju kaksi viikkoa ja puhdistaa talon ohjeiden vaiheessa 5, sillä välin, täitä olisi mennyt.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita