Miten löytää PUK määrä

Miten löytää PUK määrä


Pin Unlock Key (PUK) on annettu koodi matkapuhelimeesi SIM-kortille palveluntarjoajalta. Jos olet antanut väärän PIN, puhelin lukittuu ja pyytää sinua antamaan "PUK-koodi." Sinun on annettava oikea kuusinumeroinen koodi, jotta palauttaa puhelimen takaisin palveluun. Palveluntarjoaja voi auttaa sinua saamaan oikean PUK-koodin SIM-kortille.

Ohjeet

1

Tarkista online laskutustilin nähdä, jos siellä on vaihtoehto nollaus SIM-kortille. Etsi "Salli SIM-kortti" tai "Palauta SIM-kortti." Jos palveluntarjoaja on tämä vaihtoehto, ohjeiden saamiseksi PUK.

2

Soita kännykkäsi palveluntarjoajalta ja selitä, että puhelimesi pyytää sinua antamaan PUK-koodi. Sinun täytyy antaa tietoja henkilöllisyytesi, kuten nykyinen postiosoite, syntymäaika, tai neljä viimeistä numeroa sosiaaliturvatunnus.

3

Kirjoita numero kännykkäsi kun olet puhelimessa palveluntarjoajalta. Näin varmistetaan, että PUK koodi toimii ennen kuin luurin.

Vihjeitä

  • Älä arvaa PUK-koodin. PUK-koodi on vikasietoinen, jos unohdat PIN-koodin: jos SIM-kortti saa kolmen tai useamman virheellisen PUK-koodit jälkeen väärän PIN on syötetty, se voi sammuttaa (vaaditaan voit ostaa uusi SIM-kortti).


Aiheeseen liittyviä artikkeleita