Miten lievittää MS Oire kirsikat

Multippeliskleroosi, tai MS, on tulehduksellinen sairaus, joka vaikuttaa hermoja selkäytimen ja aivojen, mikä johtaa tappio lihaksen valvonnan koko kehoon. Vaikka on olemassa monia perinteisiä korjaustoimenpiteitä käytetään hoitoon MS, yksi melko ennakkoluuloton tapa lievittää MS oireita on käyttää kirsikoiden. Jos tiedät oikea tapa käyttää kirsikoita lääkinnällisiin tarkoituksiin, niistä saattaa olla tehokas kipua lievittävää mahdollisuus taistella MS oireita.

Ohjeet

MS Cherry korjaustoimenpiteitä

1 Käytä oikeaa kirsikat. Hapokas kirsikat sisältävät Antosyaanit, jotka antavat niille tummanpunainen väri ja on anti-inflammatorisia ominaisuuksia paljon kuin ne, jotka löydettiin yhteinen kipua lievittävä lääke aspiriini. Koska MS on tulehduksellinen sairaus, on tärkeää löytää hoito, joka tuottaa anti-inflammatorinen vaste kehossa. Hapokas kirsikat tarjoavat tähän vastauksen ja vähentää kivuliaita tulehduksellinen oireet liittyvät MS.

2 Sisällytä kirsikat osaksi päivittäistä ruokavaliota. Hapokas kirsikoita voi syödä sellaisenaan tai sekoitettuna suosikki ruokaa. Hapokas kirsikat maistuvat erityisen hyvältä päällä viljan tai smoothie. Tärkeintä on muistaa, kun käytät kirsikat keinona lievittää MS oireita on, että sinun täytyy syödä niitä päivittäin, jotta ne voisivat tarjota suurin hyöty.

3 Ota kirsikka kapselia korvikkeena, jos et löydä tuoreita kirsikoita. Saatat löytää kirsikka kapselia paikalliselta luontaistuotemyymälän, tai voit ostaa niitä verkossa. Traverse Bay Farms on Cherry Prime täydentää, joka toimii lievittää MS oireita otetaan päivittäin.

4 Yritä hapokas kirsikka jauhe vaihtoehtona tuoreet kirsikat tai kirsikka kapselia. Hapokas kirsikka jauhe olisi myös kulutetaan päivittäin ja voidaan ripotellaan kaurapuuroa, jäätelöä tai mitä tahansa ruokaa, että haluat. Niin kauan kuin se on otettu päivittäin, se olisi johdonmukaisesti lievittää tulehduksellisia MS oireita.

Vihjeitä

  • Tarkista paikallinen luontaistuotemyymälän ja hapokas kirsikka täydentää. Sinun pitäisi löytää useita vaihtoehtoja siellä sekä asianmukainen annostelu tiedot kustakin kirsikka tuotteen.
  • Muista neuvotella lääkärin kanssa ennen kuin yrität minkäänlaista MS hoidon, jopa täysin luonnollisia muotoja. Muista seurata oireita, niin että voit kertoa, jos kirsikka lisäravinteet toimivat. Jos toistuvasti käyttö kirsikoita tai kirsikka lisiä et huomaa mitään parannusta MS oireita, älä käytä tätä korjaamiseksi ja keskustele lääkärin vaihtoehtoisia kipua lievittävää vaihtoehtoja.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita