Miten korvata takalevyjarrut vuonna Plymouth Voyager

Plymouth Voyager, kuten monet ajoneuvot, aina on levyjarrut edessä ajoneuvon. Kuitenkin takana jarrujärjestelmä on joko levy tai rumpujarrut. Jos Voyager on levyjarrut takana, lue lisää oppia miten korvata ne pari tuntia tai vähemmän.

Ohjeet

1

Valuta puolet jarrunestettä Pääsylinterin säiliön. Käytä imu ase tai ruisku juoksuttaa ulos jarrunestettä. Tyhjennä se hyväksytty suljettuun astiaan ja hävitä se asianmukaisesti.

2

Nosta ajoneuvon maahan auton tunkki. Nostopukeilla tukemaan sitä joka puolelta pitää sitä kaatopaikalle. Pidä lapset pois kun vaihdat takalevyjarrut onnettomuuksien välttämiseksi.

3

Löysää mutterit pyörän kokoonpanot momenttiavaimella. Irrota pyörät ja aseta ne sivuun, ylöspäin, vahinkojen ehkäisemiseksi.

4

Irrota ja poista jarrusatula kokoonpano. Kiinnitä jarrusatula runkoon voyager mekaanisilla lanka, mutta varmasti ei roikkua sitä jarru letku paino voi aiheuttaa letkun rikkoa.

5

Retreat jarrusatula mäntä reikään, jossa C-puristin. Suojaa mäntä asettamalla puupalikka sen ja C-puristin. Poista C-puristin jälkeen täysin pakata mäntä.

6

Poista sisäpuolen ja ulkopuolen jarrupalat. Asenna uusi sisämoottori jarrupalat varmistaen, että ne istuvat vastaan ​​mäntä. Työnnä perämoottori jarrupalat päälle jarrusatula kokoonpano ja asenna se paikalleen.

7

Vaihda pyöräasennelmien Voyager. Kiristä mutterit 95 jalkaa / kiloa ja laske auto maahan. Pumppaa jarrut istuin männät, kun vaihdat jarrut.Aiheeseen liittyviä artikkeleita