Miten korvata Ruiskutussuuttimen vuonna Subaru Outback

Subaru Outback sekoittaa polttoaineen ja ilman paineen kanssa polttoaineruiskun. Tämä toiminto on aiemmin suoritettu passiivisesti kaasuttimet kunnes 1980-luvun lopulla. Yksi etu polttoainesuuttimet on ohjelmoitava firmware joka mahdollistaa polttoaineruiskun käsittelemään erilaisia ​​polttoaineita. Ruiskutussuutin koostuu vain suutin ja venttiili; se vaatii silti pumppu paineistaa polttoaineen.

Ohjeet

1

Selvitä, mikä ruiskutussuutin teidän Subaru Outback tarvitsee. Tämä ei riipu ainoastaan ​​merkki ja malli, mutta myös moottorin koon. Mallit valmistettu 1995-1999 voi olla 2.2l H4 tai 2.5L H4 moottori. 2.5L H4 tai 3.0L H6 moottori on saatavana 2000-2004 malleja. Mallit valmistettu vuoden 2004 jälkeen tarjotaan 2.5L H4, 2.5L H4 turbo tai 3.0L H6 moottori.

2

Vapauta polttoainejärjestelmän paine ja irrota polttoainesäiliön korkki. Irrota akun negatiivinen kaapeli hylsyavain ja poista keräilijä kansi.

3

Irrota ilmanpuhdistin tapauksessa hylsyavain jos poistat oikealla puolella polttoainesuutinten. Irrota akku ja laturi polttoaineen valjaat vasemmalta polttoaineletku kansi jos poistat vasemmalla puolella polttoainesuutinten.

4

Irrota polttoaineletku kannet hylsyavain ja irrota sähköliitin polttoaineruiskusta. Irrota moottorin johtosarja polttoainekisko ja avaaminen pultti, joka pitää polttoaineen kiskon imusarjan hylsyavaimella. Nosta polttoainekisko ja poista polttoaineruiskun polttoaineen rautatie. Hävitä vanha O-renkaat ja eristeet.

5

Asenna uusi polttoaineinjektorien uusilla O-renkaat ja eristeet kääntämällä irrotusmenettely. Käynnistä moottori ja tarkasta onko polttoainevuotoja.Aiheeseen liittyviä artikkeleita