Miten korvata Öljypohjan vuonna Subaru Outback

Lätäkkö öljyä moottorin alta oman Subaru Outback voisi tarkoittaa, että on aika vaihtaa kuluneet öljypohjan tiiviste. Valitettavasti muuttuvat Öljypohjan millään Outback on haastava työ, mitä vuosi. Näin voit vaihtaa öljy pannulla tiiviste 2000-2004 mallin Subaru Outback.

Ohjeet

1

Irrota akun miinuskaapeli ja poista imuilmakanavaan. Jos Subaru Outback on turboahdettu, poista ilmamassamittari, ilmanotto boot ja ilmanpuhdistimen ylempi kansi ja intercooler. Poista etuosan happianturi, pitching tulppa ja ylempi jäähdytin suluissa.

2

Tue moottori turvallisesti talja ja irrota etupyörä ja renkaan. Nosta moottori riittää poistamaan moottorin undercover.

3

Aseta ämpäri alle öljypohjan tyhjennystulppa ja irrota pistoke hylsyavain. Anna öljyn valua ämpäriin ja kun se on tyhjennetty, vaihda tulppa, sekä uusi tyhjennystulppa tiiviste.

4

Irrota taka O2S öljy-liitin, pakoputki ja mutterit, jotka pitävät etu- moottorin kiinnikkeet poikkipalkin ja mutterit ja pultit öljypohjan paikoilleen. Jaa ylempi ja alempi öljypohjat katkaisutyökalulla, ja käyttää kumivasaralla poistaa pannulla moottorista.

5

Puhdista vanha tiiviste kosketuspinnat, pyyhi ne liuottimella. Suorita ohut palko tiivisteaineen uusi tiiviste Asenna öljypohja ja kiristä pultit määräystenmukaisessa ja alentaa moottorin päälle poikkipalkki.

6

Kiinnitä toinen moottori osat päinvastaisessa järjestyksessä, liittämällä negatiivinen akkukaapeli viimeinen. Täytä kampikammio uusi öljy ja tarkista taso mittatikulla. Subaru Outbacks vaativat välillä 5,5 ja 6 qt.

7

Funnel vanha öljy tyhjään maitotölkkiin ja vie se autotallin tai paikalliseen vaarallisen jätteen laitokseen asianmukaista hävittämistä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita