Miten korvata Laturin vuonna Subaru Outback

Vaihtovirtalaturi Subaru Outback toimii eri sähkölaitteiden ajoneuvon moottorin ollessa käynnissä. Jännitteen säädin pitää jännitteen taso vakiona ja on yleensä osa laturin kokoonpanon. Saatat joutua vaihda laturin jos ajovalot tullut himmennin ajon tai akku toistuvasti tyhjenee.

Ohjeet

1

Selvitä, mikä laturi teidän Subaru Outback tarvitsee. Sinun kannattaa olla varma uuden laturin kanssa yhteensopiva Outback moottori. Mallit valmistettu 1995-1999 voi olla 2,2 L H4 tai 2,5 L H4 moottori. 2,5 L H4 tai 3,0 L H6 moottori on saatavana 2000-2004 malleja. Mallit valmistettu vuoden 2004 jälkeen tarjotaan 2,5 L H4, 2,5 L H4 turbo tai 3,0 L H6 moottori.

2

Irrota akun miinuskaapeli hylsyavaimella. Irrota sähköliitin ja terminaattori mutteri laturin kanssa 10mm hylsyavain. Näin voit myös poistaa akun napaan johto laturin.

3

Irrota kiilahihnan suojus (jos läsnä) ja merkitse säätöruuvin. Löysää etupuolen kiilahihna.

4

Ota kiinnityspultit pois laturin kanssa hylsyavain ja irrota laturin kokoonpanon ajoneuvosta.

5

Asenna uusi laturin kokoonpano ja kiristä kiinnityspultit hylsyavain.

6

Asenna etupuoli kiilahihnan ja etupuoli kiilahihnan suojus (jos läsnä). Säädä hihnan kireys alkuperäiselle tasolle käyttämällä merkin teit aiemmin. Kytke sähköliitin ja terminaattori johto laturin ja kiinnitä akun miinuskaapeli hylsyavaimella.Aiheeseen liittyviä artikkeleita