Miten Kopioi Interaktiivinen CD ROM iPodiin

Miten Kopioi Interaktiivinen CD ROM iPodiin


Kopioiminen interaktiivinen CD-ROM suojaa tietoja, jos alkuperäinen CD-Rom vahingoittuu tai tuhoutuu. Tiedot kopioidaan CD-levyjä ja tallentaa iPodiin voidaan hakea, kun liität iPodin tietokoneeseen iPodin USB-kaapeli.

Getting interaktiivinen tietoja CD iPodiin on helppoa käyttämällä muutamia työkaluja kuten tietokoneen, CD-Rom, iPod tai iPod Touch, iTunesin uusin versio ja iPod USB-kaapeli.

Ohjeet

1

Kytke virta tietokoneeseen.

2

Aseta CD-Rom haluat kopioida tietokoneeseen.

3

Liitä iPod tai iPod touchin tietokoneeseen asettamalla USB-kaapeli iPodin tai iPod Touch ja sitten tyhjään USB-porttiin tietokoneessa.

4

Avaa Applen iTunes-ohjelmisto, jos iTunes ei avaudu automaattisesti tietokoneellesi.

5

Valitse "iPod" kuvaketta "Laite" paneelin vasemmassa reunassa iTunes-ikkunan.

6

Klikkaa "Yhteenveto" -välilehti yläreunassa iTunes-ikkunan.

7

Klikkaa "Salli levyn käyttö" -valintaruutua.

8

Etsi "iPod levyn kuvake" tietokoneellesi. Macissa, iPod levyn kuvake ilmestyy työpöydälle ja "Finder". Windows-tietokoneen, iPodin levyn kuvake pääsee "Oma tietokone / Tietokone."

9

Kaksoisnapsauta "iPod levyn kuvake" alkaa kopioida CD-Rom-tiedostoja.

10

Avaa kansio, joka sisältää interaktiivisen CD tiedot haluat kopioida iPodiin.

11

Vedä ja pudota sisältöä CD-Rom kansio iPod-kansioon.

12

Klikkaa "Poista" -painiketta iTunesissa sijaitsee suoraan vieressä laitteen nimi. Sinun interaktiivinen CD on nyt kopioidaan iPod Touch.

Vihjeitä

  • Jotta sinulla on uusin versio Applen iTunes-ohjelmiston asennettu tietokoneeseen, avaa iTunes tietokoneellasi, valitse "iTunes" valikkoriviltä ja klikkaa "Tarkista päivitykset".
  • Tiedostot kopioidaan interaktiivinen CD-levy ei voi toistaa iPod Touch ellei tallennetaan yhtenä hyväksynyt tiedostoja iPod Touch, joka kuuluu: M4A, M4B, M4P, Apple Lossless, MP3, WAV, AA, AAX ja AIFF. Ellei tallennetaan hyväksytty tiedostotyypin tiedostot voidaan siirtää vain iPodista tai iPod Touch muihin tietokoneisiin tai laitteisiin.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita