Miten hallita Pain With MS

Multippeliskleroosi (MS) on sairaus, jossa elimistö virheellisesti hyökkää vaipat, jotka kattavat hermosoluja. Tämä tuho häiritsee asianmukaisen välistä viestintää aivojen ja muualle elimistöön. Oireet vaihtelevat lievistä täysin heikentävistä ja voi tulla ja mennä arvaamattomasti. Kipu on yleinen oire ja useita asioita voi lievittää sitä. Lääkärisi on paras tietolähde ja sinun tulisi aina neuvotella hänen kanssaan mitään hoitoja haluat kokeilla lisäksi nykyinen hoito.

Ohjeet

1 Ota kaikki lääkkeet ohjeiden mukaan. Lääkehoito tämä ehto pyritään lievittämään erilaisia ​​oireita MS, kuten kipua. Koska ahkera noin lääkkeesi optimoi niiden vaikutusten hallinnassa oireita. Ole avoin ja rehellinen oireesi ja mahdolliset sivuvaikutukset sinulla on. Tämä auttaa lääkärisi määrittää, jos toinen lääkitys sopii paremmin. Yhteinen hoidot ovat kortikosteroidit, immunosuppressanteilla ja interferoni.

2. Työ fysioterapeutti. Hän voi näyttää harjoituksia, että voi tehdä sinusta vahvemman, joustavampia ja voivat minimoida kipua. Hän voi myös näyttää tapoja suorittaa päivittäiset tehtävänsä minimoida kipua ja epämukavuutta. Jatka ehdotti hoitoja kotona ohjeiden mukaan fysioterapeutti.

3. Vähennä tuotannon tulehduksellinen kemikaaleja elin, joka edistää ja pahentaa kipua. Vaihtoehtoinen lääketiede asiantuntija Dr. Andrew Weil suosittelee seuraavia asioita hänen MS-potilaille. Saamaan kaiken irti proteiinin soija, pavut, täysjyvätuotteita ja muiden eläinten lähteistä. Vähentää tai poistaa maitotuotteita. Syö ruokia runsaasti omega-3 rasvahappoja, kuten kylmän veden kala, pähkinät ja siemenet. Syödä paljon hedelmiä ja vihanneksia; ne ovat runsaasti tulehduksen-taistelevat antioksidantteja. Ota päivittäin monivitamiini / mineraali täydentää; ne sisältävät koko kirjon antioksidantteja ehdotettu määrinä.

4. Kokeile vaihtoehtoisia hoitoja. Marylandin yliopiston Medical Centerin suosittelee bromelain (40 mg vuorokaudessa) MS kipua. Akupunktio ja hieronta voi olla hyötyä.

5. Osallistu säännöllisesti, kohtuullista liikuntaa, jos sinulla on lievä tai kohtalainen MS; se voi lievittää monia oireita. Keskustele lääkärisi neuvoa suunniteltaessa asianmukainen hoito.Aiheeseen liittyviä artikkeleita