Miten Charge ladattava akku

Ladattavat akut ovat yhä suosittuja kuin yhden kerran käyttää akkuja, sillä kustannustehokkuus, ympäristöystävällisyys ja yksinkertaistamista. Jos tasapainottaa yhden hinnalla ajan käyttää paristoja, paljon aikaa he viime, ja kuinka usein ne on vaihdettava uusiin, näet, että ladattavia paristoja maksaa vähemmän pitkällä aikavälillä, koska yksi ladattava akku voi tyypillisesti ladata 1000 kertaa. Joten ei vain saat enemmän käyttöä pois akun, mutta olet myös vähentämällä akun jätteen kaatopaikoille. Ne ovat niin yksinkertaisia, että voit vain ladata akkua ja mennä.

Ohjeet

1

Aseta akut laturiin pystysuunnassa. Näet, mihin suuntaan paristot täytyy mennä sisälle laturi, oikea alla jos akut on sijoitettu. "+" Merkki on myönteinen merkki, joka näyttää joka päättyy positiivisen puolen akku on sijoitettu. Myönteistä akun näkyy pieni ulkonema tulee ulos akun loppuun. "-" Merkki on negatiivinen merkki, joka näyttää suunnan negatiivinen pää akun pitäisi päin. Negatiivinen puoli akku on tasainen puoli.

2

Käännä laturi yli.

3

Vedä piikkiä. Sinun pitäisi pystyä vain kääntää ne pois.

4

Kytke laturi pistorasiaan, kunnes näet punainen valo laturin etupuolella. Punainen valo tarkoittaa, että akut latautuvat, mutta ei veloiteta kokonaan.

5

Tarkista laturin noin tunnin välein. Kun punainen valo muuttuu vihreäksi, sinun akut on ladattu ja voit ottaa ne pois laturista.

Vihjeitä

  • Jokainen akkulaturi on erilainen, joten katso käyttäjän käsikirja, jos jokin yllä vaiheet ovat epäselviä. On olemassa latureita useita eri kokoisia ladattavia akkuja, sekä useita erimerkkisiä paristoja ja tyyppejä. Voit ostaa akut ja laturit lukuisissa myyntipisteissä.
  • Ole varovainen käsitellessään paristoista ja sähköä. Voit vakavasti vahingoittaa itseäsi. Jos paristot vuotavat, heittää ne pois välittömästi.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita