Miten avata Magellan GPS

Magellanin linja GPS-laitteet autoon, veneeseen ja vaellus tulevat täynnä erilaisia ​​ominaisuuksia, mistä kosketusnäyttö kartta manipulointia vastaanottavuuden äänikomentoja. Joskus kuitenkin, Magellan GPS-laite voi tulla lukittu. Se voisi vain tarkoita, että sinun täytyy päivittää ohjelmisto tai että SD-kortti on huonosti paikoillaan. Tai se voisi olla merkki jotain pahempaa.

Ohjeet

1

Työnnä SD-kortti paikkaansa reunassa Magellan GPS-laite. Sen pitäisi ponnahtaa ulos. Puhdista näkyviä jäämiä tai pöly kudoksen, aseta se uudelleen sen korttipaikkaan, kunnes se on pohjassa täysin.

2

Sammuta laite ja käynnistä se uudelleen. Tämä voi avata laitteen lukituksen. Jos ei, siirry vaiheeseen 3.

3

Kytke Magellan on Internet-valmis tietokoneen kautta USB-liitin. Varmista, että molemmat laitteet ovat päällä.

4

Seuraa toinen linkkiä Resurssit, joka on tietokanta ilmaiset ohjelmistopäivitykset kunkin Magellanin kojelautaan asennettu navigointilaitteet. (Extra karttoja on ostettava.)

5

Klikkaa "CrossoverGPS," "RoadMateen" tai "Maestro", riippuen siitä, mikä sarja kojelautaan perustuva GPS-vastaanotin omistat.

Jos omistat yhden yhtiön ulkona laitteita, siirry toiseen linkkiä resurssit tukevat ohjelmistot "Exploristin" "SporTrack", "Meridian" tai "Triton" malleja. Klikkaa mallia.

6

Klikkaa ohjelmisto linkin alla erityisesti mallinumero alkaa ladata uusimmat saatavilla laitepäivityksen.

7

Napsauta "Lataa" alareunassa seuraavan sivun lukemisen jälkeen yli päivityksiä erittelyt. Napsauta ympyrää vieressä "Tallenna tiedosto", sitten "OK". Valitse kätevän sijainnin tietokoneessa pelastaa ladata ja napsauta "Tallenna".

8

Kaksoisnapsauta kuvaketta päivitykseen, kun se on täysin ladattu. Klikkaa "Run", valitse kieli ja seuraa ohjeita asentaaksesi Magellan.

Nämä vaiheet usein avata Magellan laite, mutta muut ongelmat voivat vaatia apua teknikko. Jos et vielä lukittu, yhteys Magellanin tukea kautta neljäs lenkki Resurssit osassa.

Vihjeitä

  • Lataa Magellanin Content Manager (at kolmas lenkki Resurssit) samalla tavalla juuri asensit ohjelmistopäivitys varoitetaan työpöydältä, kun tulevia päivityksiä on saatavilla.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita