Miksi käyttää High Voltage kytkentäkondensaattorin Input?

Miksi käyttää High Voltage kytkentäkondensaattorin Input?

Vähentää DC Melu Vahvistimet

Korkea jännite Kytkentäkondensaattorit, sijoitettu panos vahvistimen vaiheessa korttelin tasavirtaa pääsemästä tuossa vaiheessa. Tämä estää tasavirtaa yhdestä vaiheesta, mistä on monistettiin seuraavassa vaiheessa, vähentää DC-kohinaa.

Vähentää Epäonnistumiset Vahvistimet ja virtalähteet

Liiallinen tasavirtoja ja korkea jännite voi ylikuumentua ja tuhota kondensaattorin muutamassa sekunnissa. Jos tämä nykyinen saa ohi panos kondensaattori, se tuhoaa seuraavaan vaiheeseen vahvistimen tai virtalähde. Käyttämällä erittäin korkea jännite Kytkentäkondensaattorit, on mahdollista vähentää ja minimoida vaikuttaa tämäntyyppisten epäonnistumisia. Lightning iskee sähköverkkoon ukonilman aikana on yksi tilanne, jossa korkea jännite tasavirtaa syötetään järjestelmään.

Vähentää Käynnistä vaikutukset Suuri induktiiviset kuormat

Suuret induktiiviset kuormat, kuten sähkömoottorit piirtää raskas virtausten aikana käynnistämistä. Induktanssi moottorin yrittää vastustaa uutta virtaa perustetaan uuden jännitteen. Tämä raskas virrankulutus aika voi olla kielteisiä vaikutuksia muilla koneilla kytketty samaan sähköjärjestelmään. Lisäämällä korkea jännite kytkentäkondensaattorin kuorman yli, voimme vähentää kuormitusta aiheuttamia käynnistyksen aikana. Käynnistyksen aikana kytkentäkondensaattorin purkautuu tarjoaa lisävirtaa aloittaa kuormaa ja vähentää vaikuttaa järjestelmään.Aiheeseen liittyviä artikkeleita