Merkit ja oireet koiran diabeteksen shih tzu

Merkit ja oireet koiran diabeteksen shih tzu


Oireet, diagnoosi ja diabeteksen hoitoon koirilla on samanlainen kuin ihmisten. Hyvä uutinen on, että jos diabetes on pyydetty ja hoidetaan varhain, koirasi voi edelleen johtaa onnellinen, ja hieman terveellistä elämää.

Diabetes on yleisempää steriloimattomilla naisilla (toinen syy spay koiran) johtuen Sukuhormonien kehoaan tuottaa. Yleensä tämä ehto on alunperin huomannut koirien välillä 7-9 vuotta vanha, mutta voidaan nähdä milloin tahansa aikana koiran elämää.

Oireet: Tärkein oireita diabetes teidän shih tzu on liiallinen juominen ja liiallinen virtsaaminen. Muista, että vain koska koira juo ja virtsaaminen enemmän ei tarkoita, että hän on kehittynyt diabetes. Jos se on kuumempi tai koira on ollut enemmän liikut tavallista, hän juo enemmän. Juominen lisää keinoja virtsaamista enemmän. Kuitenkin, jos koira joka yleensä nukkuu koko yön alkaa herätä yöllä saada juoda ja mennä ulos, niin voit ottaa yhteyttä eläinlääkäriin.

Toinen oire diabetes on lisääntynyt ruokahalu liittyy laihtuminen. Aivot aistit tarve sokerit, joten se laukaisee koiran halu syödä enemmän. Yleensä jos joku syö enemmän, he lihoa. Tämä ei ole kyse koiran diabetes. Koska keho tarvitsee enemmän glukoosia, se muuttuu rasvaa sokerin, joka johtaa laihtuminen.

Diagnoosi: Kun ottaa koiran eläinlääkärille, ja ilmoittaa, että hän on noussut jano ja virtsaaminen sekä liiallinen syöminen ja mahdollisesti laihtuminen, eläinlääkäri odottaa diabetes on syy, mutta on olemassa myös muita tauteja, jotka voivat olla samanlaisia ​​oireita. Jotta oikean diagnoosin, eläinlääkäri tekee veren ja mahdollisesti saada virtsanäyte.

Hoito: Kuten ihmiset, ei ole olemassa parannuskeinoa diabetesta, mutta se voidaan hoitaa. Usein, käsittely edellyttää päivittäin (joskus 2x / vrk) insuliinipistoksia ja elintarvikkeiden muotoiltu diabeetikko koirille.
Menetelmällä, jossa säädellään insuliinin on aikaa vievää. Eläinlääkäri aloittaa pienimmällä annostus perustuu painoon koira. Tämä annos annetaan useita päiviä tai ehkä viikon. Sitten voit ottaa koiran takaisin eläinlääkärillä on glukoosin taso tarkastetaan. Jos se ei ole normaalin rajoissa, annosta lisätään. Tämä prosessi toistuu, kunnes glukoosi laskee normaalin rajoissa. Tämä voi tapahtua ensimmäisessä seurannassa tai kestää useita viikkoja.

Koiran ruokavalion täytyy muuttaa samoin. Tasaraha riippuu koiran yksilöllisen tilanteen, mutta luultavasti liittyy ruokaa, joka on runsaskuituinen, on laatu proteiineja ja hiilihydraatteja. Tämä ruoka todennäköisesti hankittu eläinlääkäri.

Koirasi todennäköisesti tarvitse käydä eläinlääkärillä muutaman kerran vuodessa. Eläinlääkäri, hänen henkilökuntansa ja perheesi täytyy työskennellä yhdessä pitää koirasi terveenä.

Vaikka diabeteksen diagnoosia voidaan murskaus, se on hyvin hoidettavissa kunnossa. Koirat, joilla on diabetes voi aiheuttaa pitkiä ja suhteellisen normaalia elämää.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *
Jos pidit tämän tietoa ja halua saada sähköposti-ilmoituksen, kun uusia shih tzu rotu tai adoptio tietoja lisätään, napsauta Tilaa-painiketta näytön yläreunassa. Tai, noudata Christina viserrys @ shih_tzu_lover2.Aiheeseen liittyviä artikkeleita