Lääkehoito Käytetään MS Väsymys

Lääkehoito Käytetään MS Väsymys


Yli 80 prosenttia multippeliskleroosi (MS) potilaat kokevat väsymys - se on useimmin mainittu MS oire tutkimusten mukaan National MS Society. Stimulanttilääkityksen helpottaa väsymystä, vaan on käytettävä varoen välttää riippuvuuden. Ravintolisät ovat myös saatavilla.

Amantadiini

Mukaan Dr. George H. Kraft, johtaja Länsi multippeliskleroosin Clinical Center, University of Washington, Amantadine (Symmetrel), määrätty annoksella 100 mg kahdesti päivässä, on turvallista ja edullista. Se on yleisimmin määrätty lääkitys MS väsymys.

Modafiniili

Kraft sanoo myös Modafinil (Provigil) on lääkitys MS lääkärit ovat yhä määrättäessä. Yhteinen annostus on 200 milligrammaa, otettava aamu välttämiseksi unihäiriöitä öisin.

Metyylifenidaatti

MS-potilaat kokevat usein tuloksia he saavat siitä nautintoaine metyylifenidaatti (Ritalin) ovat erittäin hyödyllisiä. Annostus vaihtelee - lääkärisi päättää, mikä on parasta sinulle.

Varoittava Valvonta

Kraft todetaan lisäksi nautintoaine lääkkeet voivat vaikuttaa haitallisesti kehon luonnollista rytmiä kerroit tiedät, milloin enemmän unta tarvitaan. Hän sanoo riistäminen unen vaikeuttaa luonnollisen kykyä hermoston auttaa korjata MS vammoja, jota prosessi muuttamalla reittiä tiedon muille alueille aivoissa. Tämä toiminta tapahtuu aikana syvän unen vaiheessa.

Ravintolisä

Ravintolisä asetyyli-L-karnitiini on muoto aminohappo L-karnitiini, esiintyy lähes kaikissa soluissa elimistössä. Se on keskeinen rooli tuotannossa energian pitkäketjuisista rasvahapoista. Mukaan Mayo Clinic, 2006 Tutkimuksessa todettiin käyttö tämän ravintolisä kanssa yleisesti käytettyjä immunosuppressiivisia lääkkeitä laski MS väsymys intensiteetti 63 prosenttia osallistujista käsitelty.Aiheeseen liittyviä artikkeleita