Kytkin asennuspulmia

Kytkin asennuspulmia


Kytkin on mekaaninen laite on suunniteltu säätää sähkönsiirtoon ja liikkeen yhdestä komponentin ajoneuvossa toiseen. Hoito ja huomiota yksityiskohtiin voi poistaa kytkin asennus ongelmia ja estää ennenaikaista kytkimen vika.

Liittyvät komponenttiongelmista

Irrotusjärjestelmä ja voimansiirtoon sekä keskeisessä asemassa kytkimen toiminta. Sinun pitäisi tarkastaa tällaisten komponenttien kuten kytkinvaijeri, tappihelat ja hydrauliset pääsylinterien mistään kulumista tai vaurioita, kun asennat uuden kytkimen tehokkaan toiminnan varmistamiseksi.

Kytkin Roskat

Ajan kytkimet uuvuttaa, mikä hankaavia roskia jauheena, joka läpäisee osia kytkinkotelol-, tai osassa lähetyksen, joka kattaa vauhtipyörä. Kaikki osat kytkinkotelol- pitää voidella ja puhdistaa estää sitoutuminen ongelmien jälkeen kytkin asennuksen.

Irroitusmekanismi jättäminen

Bell asuminen toiminta asettaa stressiä työsylinteri, tai joka vastaanottaa hydraulinesteen pääsylinterin ja irrottaa kytkin, jättäen työsylinteri altis epäonnistumaan. Vaihtaminen työsylinteri aikana kytkimen asennuksen auttaa ehkäisemään ennenaikaista kytkimen vika.Aiheeseen liittyviä artikkeleita