Kuulosuojaimet lapsille

Kuulosuojaimia lapsille, ulkopuolella sekä sisäpuolella, on usein unohdetaan terveyttä ja turvallisuutta asia vanhempien ja huoltajille. Kaikkina vuodenaikoina, lapset tarvitsevat vanhempiensa näyttää heille, miten hoitaa korvillaan turvatakseen kuulemiseen sekä niiden ihoa.

Merkitys

Kuulon menetys voi tapahtua hyvin nuorena, jos se altistetaan kovalle Äänet. Sen lisäksi suojelemaan lapsiasi tästä, on olemassa erilaisia ​​kausiluonteista takeita, jotka on pidettävä korvat ovat usein unohdetaan hakiessaan suojaa ihoa.

Kaikki Times

Jos lapsi on menossa altistua minkäänlaista kovia ääniä, kuten klo urheilutapahtuma; korvatulpat ovat suositeltavia. Uimarit, altaissa sekä järvissä, pitäisi myös pukeutua korvatulpat välttää ärsyttäviä tai raivostuttaessaan tärykalvo vedellä, joka voi johtaa infektioon.

Kevät ja Kesä

Kuulosuojaimia lapsille on erityisen tärkeää aikana kuukautta, kun auringon polttama ja tuholaisten ovat yleisiä. Jos lapsella on lyhyemmät hiukset, joissa yläosien hänen korvansa altistuvat, varmista iho on riittävästi peitetty aurinkovoidetta ja hyönteisten spray välttää rakkuloita ja puree.

Syksy ja talvi

Paljon lämpöä voi paeta kehon läpi pään. Varmista, että lapsesi hattu peittää hänen korvansa sekä estämään paleltunut lohkoa. Extra turvaaminen on helppo tehdä kanssa korvatulppia yli hänen hattu todella kylminä päivinä.

Varoitukset

Ennen kuin käytät mitään tuotetta, kun suojellaan lasten korviin, valita ne, jotka on nimenomaan tarkoitettu kuulosuojaimia lapsilla. Muista lukea etiketti huolellisesti hakuohjeet ja iän varoituksia.Aiheeseen liittyviä artikkeleita