Kuinka Train Saksanpaimenkoira Walk With Horse

Kuinka Train Saksanpaimenkoira Walk With Horse


Koirat ja hevoset ovat luonnollisia kumppaneita, mutta se ei tarkoita, että koirat eivät tarvitse koulutusta. Se vie koulutusta opettaa koira saksanpaimenkoira kävellä kunnolla ympäri hevosia, joten jos omistat molemmat koirat ja hevoset sinun täytyy ottaa aikaa kouluttaa koiria oikein. Opetus Sekä hevonen ja koira olla rauhallinen noin toistensa on paras tapa varmistaa, että kaikki vuorovaikutus kahden eläimet on turvallinen niistä.

Ohjeet

1 Etsi kumppani auttaa kävellen hevonen kun kävelet hänen vieressään kanssa saksanpaimenkoira. Käsittely hevonen ja koira samalla on liikaa haastetta vain yksi henkilö.

2 Kävele koiran niin, että hän on linjassa piipun oman hevosen. Tämä on turvallisin paikka koiran kun vuorovaikutuksessa hevonen.

3 Kysy kumppani lopettaa hevonen, niin heti cue saksanpaimenkoira lopettaa. Hinaaja kevyesti talutusnuorassa, jos koira ei reagoi. Pyydä koirasi istua alas, kun hevonen seisoo edelleen.

4. Onko ystäväsi liikkuvat pois hevosen. Koska hevonen liikkuu pois, pyydä koirasi kävellä. Pidä koira turvallisen välimatkan päässä hevonen. Keeping koira vähintään kuuden jalan puolelta hevonen pitää hänet pois potkiminen matkan.

5 Pyydä ystäväsi kävelemään hevonen ympärille aitauksessa, aitauksessa tai muita sisälsivät alueella. Varmista, että portti on kiinni, joten hevonen voi paeta ja saada satuttaa. Kävellä koiran ympärille lähelle hevonen. Pysähtyä ja nuhteet koira, jos hän yrittää hypätä hevosen tai nipin hänen kantapäät. Se ei ole tarpeen löytää koira - terävä "ei", ja snap lyijy pitäisi riittää.

6 Irrota hihna teidän Saksanpaimenkoira ja antaa hänen kävellä aitauksessa kun ystäväsi kävelee hevosen ympärille. Katsella koira tiiviisti ja nuhdella häntä terävästi mistään nipping tai aggressiivinen käytös. Pidä talutin valmiina, ja laita koira takaisin johtoon, jos hän käyttäytyy huonosti. Jatka työtä koiran kanssa ennen kuin hän pystyy vuorovaikutuksessa kohteliaasti ja turvallisesti hevosen kanssa.

7 Aja hevonen kun oma kumppani kävelee saksanpaimenkoiran vieressäsi. Edelleen kumppani kävellä koiran vieressä hevonen useita päiviä. Jos koira jää rauhallinen ja pysähtyy tilauksesta, poista talutusnuorassa ja pyydä kumppani pysyy lähellä kun Saksanpaimenkoira kävelee rinnalla hevosen s ratsastaa.Aiheeseen liittyviä artikkeleita