Kuinka muuttaa asetukset Fujifilm Finepix S1000fd 10Mp Digikamera 12x optinen zoom

Kuinka muuttaa asetukset Fujifilm Finepix S1000fd 10Mp Digikamera 12x optinen zoom


Fujifilm Finepix S1000fd on aloittelija tason digitaalikamera. Se tarjoaa etuja digitaalisen valokuvauksen, kuten instant kuvan esikatselu, ilman korkea hintalappu kehittyneempiä malleja. Se on myös poikkeuksellisen korkea optinen zoomausalue, joka menee jopa 12x suurennus. Toisin kuin useimmat kamerat, S1000fd on säädöt jaettu yli kaksi valikkoa: yksi asetuksia, jotka edellyttävät usein muutoksia ja joka sisältää enemmän pysyviä muutoksia. Molemmat valikoiden tulisi käyttää asettamaan kameran asetuksia.

Ohjeet

1

Käynnistä kamera ja kierrä ammunta valitsin yksi kuvausohjelmaa, kuten auto.

2

Paina "F-Mode" -painiketta säätääksesi usein asetuksia kuten ISO ja kuvanlaatu.

3

Käytä ylös ja alas nuolinäppäimillä siirtyä asetusten välillä. Paina oikeaa nuolipainiketta esittää olevista vaihtoehdoista.

4

Käytä ylös ja alas nuolia uudelleen säätää asetuksia vaihtoehto. Paina "Menu / OK" -painiketta hakea muutosta.

5

Poistu valikosta painamalla F-Mode-painiketta uudelleen. Paina Menu / OK-painiketta, kun kuvaustilassa säätää harvemmin vaihtoehtoja, kuten valkotasapainon ja automaattitarkennuksen tilassa.

6

Käytä ylös ja alas nuolinäppäimillä liikkua välillä asetuksia, samanlainen F-valikko. Paina oikeaa nuolipainiketta esittää olevista vaihtoehdoista.

7

Käytä ylös ja alas nuolia uudelleen säätää asetuksia vaihtoehto. Paina "Menu / OK" -painiketta hakea muutosta.Aiheeseen liittyviä artikkeleita