Kuinka kopioida tiedostoja iPod

Kuinka kopioida tiedostoja iPod


Tiedostot, jotka on tallennettu iPodin levylle voidaan siirtää takaisin tietokoneeseen USB- tai FireWire-kaapeli, kun levy on käytössä iPod. Disk tila tarjoaa helpon siirtää, ja voit käyttää vapaata tilaa iPodin tiedostojen tallennukseen. Riippuen koosta iPodin kovalevyn, tiedostoja asemaan rajoittaa mahdollisuuksiasi lisätä mediaa iPod. Tiedostot säilyvät iPod kunnes ne käsin poistetaan.

Ohjeet

1

Laita leveä pää USB- tai FireWire-kaapelin pohjaan iPod ja aseta toinen pää USB tai FireWire-porttiin.

2

Osoita iTunes-symboli Macintosh-tietokone, tai PC klikkaa "Start" -painiketta tehtäväpalkissa sitten "Kaikki ohjelmat." Klikkaa "iTunes" -kansio ja napsauta iTunes kuvaketta alivalikosta.

3

Valitse iPod-välilehti iTunesin lähdeluettelossa ja osoita "Yhteenveto" -välilehti. Valitse "Salli levyn käyttö" ja "Hallitse musiikkia käsin ja videoita." Napsauta "Käytä" -painiketta tallentaaksesi muutokset.

4

Kaksoisnapsauta "Oma tietokone" kuvaketta tietokoneesi, kaksoisnapsauta iPod kuvaketta päästäksesi iPodin tiedostoja. Macintosh-tietokoneessa Kaksoisnapsauta iPod kuvaketta työpöydälläsi käyttää levyn tiedostot.

5

Vedä ja pudota tiedostot iPod ikkunasta työpöydälle. Vedä iPod-kuvaketta Macin työpöydältä roskakoriin bin ruudulla telakka poistaaksesi sen tietokoneesta. Windows PC, kaksoisnapsauta "Oma tietokone" -kuvaketta hiiren kakkospainikkeella iPod-kuvaketta ja napsauta "Poista" alkaen ponnahdusvalikosta.Aiheeseen liittyviä artikkeleita