Kuinka asentaa ja maa-antenni

Vuonna sähköjärjestelmä, maa toimii kiintopisteenä ja turvatoimi jos sähköjärjestelmässä eristyskyky on epäonnistua. Viitekehyksenä, maaperää mittausta varten tarjoamalla nollajännitekytkennän pisteen sähköjärjestelmässä. Jos sähköjärjestelmä, että antenni on kytketty kärsii virtapiikin eikä maapisteen, piiri järjestelmä voi rikkoa ylikuorma vallassa. Asentaminen maahan television tai stereot antenni voi auttaa suojaamaan sähkö-laitteisto tapauksessa sähkökatkoja ja virtasysäykset.

Ohjeet

1

Tarkista, että kaikki sähkölaitteet on kytketty ylijännitesuoja, joka on liitetty ensisijainen pistorasiaan.

2

Asenna poltinhäiriölamppu paikkaan, joka on lähellä rakennusta, jossa antenni on asennettu. Voit yksinkertaisesti työntää poltinhäiriölamppu maahan rakennuksen lähellä ja astua työntää sen maahan ja varmistaa, että se on turvallista.

3

Liitä osan koaksiaaliantennikaapeli välillä poltinhäiriölamppu ja antenni ruuvaamalla koaksiaalikaapeli poltinhäiriölamppu. Koaksiaalikaapeli on sisäänrakennettu kierre loppuun, että voit vääntää pujottaa sen päälle poltinhäiriölamppu.

4

Liitä toinen osa koaksiaalikaapelin toinen pää maahan lohko, käynnissä jäljellä antennijohto suoraan rakennuksen sisällä ja osaksi television tai stereot.

5

Käyttämällä kaistale kupari johdot, kytke maattopisteen antennijohto loppuun menettelyyn.

Vihjeitä

  • Kysy tai vuokrata sähköasentaja, jos olet lainkaan epämiellyttävä työskentelee elektroniikan tai virtapiirejä.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita