Hoe vind ik het internet surfen dankzij My Metro PCS Samsung Messager?

Vraag van de consument heeft geleid fabrikanten van mobiele telefoon naar Web browsing functionaliteit op hun telefoons op te nemen. De Samsung Messager telefoon op de MetroPCS netwerk maakt gebruik van MetroWEB, zodat gebruikers het Web te surfen op hun telefoon zo lang als ze zijn aangesloten op het netwerk. Door te leren van de juiste methode voor het surfen op het internet op je Samsung Messager, hebt u toegang tot het web, terwijl op de gaan.

Instructies

1

Schuif open de telefoon om toegang te krijgen tot het toetsenbord en plaats de telefoon in "Standby" -modus.

2

Open het hoofdmenu en kies "MetroWEB" en dan "MetroWEB" weer. Het waarschuwingsbericht "Browse & Download Gebruik Airtime" verschijnt op het scherm. Als u het bericht naar de volgende keer dat u de browser opent verschijnen, drukt u op de "Soft 1" knop onder het woord "Doorgaan." Om het bericht verschijnen stoppen, drukt u op de "Soft 2" knop onder het woord "Verwijderen". Het browservenster verschijnt met verschillende categorieën Internet.

3

Markeer de gewenste categorie en druk op de "OK" knop om de categorie te openen.

4

Navigeer het browservenster met de navigatieknoppen. Kies opdrachten op het scherm met de "Soft 1" en "Soft 2" knoppen. De acties van de knoppen zal veranderen afhankelijk van de pagina die u op in de browser.

5

Het afsluiten van de browser door op de "Einde" knop.Aiheeseen liittyviä artikkeleita