Hoe to Navigation Unlock voor Maps 3.0 op Nokia

Hoe to Navigation Unlock voor Maps 3.0 op Nokia


De meeste Nokia-telefoons worden geleverd met een ingebouwde GPS-navigator. Hierdoor kunt u uw weg rond een dorp of stad te vinden, of om te reizen in het hele land. U kunt ook ontgrendelen Maps 3.0 voor je Nokia telefoon. Sommige websites beweren dat een licentie of code voor onbeperkt navigatie om de kaarten te hebben. Helaas, ze komen met twijfelachtige materiaal, virussen en onnodige kosten. In plaats daarvan, de website van Nokia kunt u onbeperkt navigatie naar de kaarten gratis. De nieuwe naam voor Maps 3.0 is Nokia Ovi Maps.

Instructies

1

Navigeer naar Nokia Ovi Maps website. Klik op de link "Download".

2

Selecteer uw Nokia-telefoon uit de lijst. Lees de systeemvereisten voor de software om ervoor te zorgen dat uw computer compatibel is. Klik op "Download" wanneer tevreden.

3

Dubbelklik op het bestand op uw bureaublad. Volg de installatiewizard de instructies voor een correcte installatie. Sla de software om een ​​geschapen Nokia-bestand, of om een ​​reeds bestaand bestand op uw bureaublad.

4

Start de computer opnieuw. Hierdoor kan uw computer naar de nieuw geïnstalleerde software te herkennen.

5

Sluit het ene uiteinde van de datakabel aan op uw Nokia-telefoon. Steek het andere uiteinde aan op uw desktop computer of USB-poort van de laptop's. Dit moet je Nokia sync software te starten.

6

Vast te houden en sleep het bestand Ovi Maps op je Nokia sync software. De software zal het bestand toe te voegen aan uw Nokia-telefoon. U kunt openen zodra je de telefoon aanzet.

Hints

  • Neem contact op met uw mobiele telefoon provider als je niet van Nokia sync software.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita