Hoe te Verjaardagen toevoegen in de HTC Touch Kalenders

De HTC Touch is een lichtgewicht smartphone die op het Windows Mobile 6 Professional platform draait. Zijn software bevat ook een kalender die persoonlijke en zakelijke afspraken en evenementen zoals verjaardagen tracks. Een afspraak of gebeurtenis toe te voegen wordt gedaan door de agenda's "Nieuwe afspraak" functie. U kunt deze optie gebruiken om verjaardagen toe te voegen, een aangepaste categorie aan te maken speciaal voor verjaardagen en waarschuwingen instellen om u te herinneren over de komende verjaardagen.

Instructies

1

Tik op "Start", "Kalender", "Menu" en vervolgens op "Nieuwe afspraak" op uw HTC Touch screen. Een nieuwe afspraak wordt geopend.

2

Voer de naam van de persoon wiens verjaardag u wilt toevoegen aan de kalender als de naam van de afspraak.

3

Kies "Ja" om de "All Day" optie te kiezen.

4

Touch "Categorieën," raak "Nieuw" en voer "Verjaardagen" als een aangepaste categorie; afwisselend, selecteer "Holiday" van de bestaande categorie opties. Wanneer u klaar bent, raakt u "OK."

5

Stel een evenement alert. Tik op "Start", "Kalender", "Menu" en "Extra." Tik vervolgens op "Opties" en "Afspraken." Tik op het selectievakje naast "Herinneringen instellen voor nieuwe items." Voer de alarmtijd in en tik op "OK" om te bevestigen.

Hints

  • Als je de "Holiday" optie gebruiken om alle verjaardagen te categoriseren, voeg het woord "Birthday" om de naam van de persoon zoals de naam afspraak in Stap 2 - ". Skip's B-Day" bijvoorbeeld "Suzie's Verjaardagen" of


Aiheeseen liittyviä artikkeleita