Hoe te verbinden een LG HDTV op een hifi-

LG HDTV's zijn voorzien van RCA-audio-uitgangen die u in staat om uw high-definition televisie aan te sluiten op uw stereo-installatie met behulp van RCA-audiokabels. Uw LG HDTV aan te sluiten op je stereo kunt u het geluid van uw televisie via de luidsprekers van je stereo te luisteren. In de meeste gevallen zal dit bieden u een betere luisterervaring, terwijl u televisie kijken.

Instructies

1

Sluit het ene uiteinde van uw RCA-kabel aan op de audio-aansluitingen aan de achterzijde van uw LG HDTV. Overeen met de kleur gecoat verbindingen met de kleurgecodeerde RCA kabels bij het maken van de aansluitingen.

2

Sluit het andere uiteinde van uw RCA-kabel aan op een beschikbare audio-in aansluiting op uw stereo-installatie. Overeen met de kleur gecoat verbindingen met de kleurgecodeerde RCA kabels bij het maken van de aansluitingen.

3

Zet uw televisie en uw stereo.

4

Druk op de "Input" knop op de voorkant van uw stereo, totdat u het geluid van uw televisie spelen op de luidsprekers van je stereo te horen. Je hebt nu met succes aangesloten uw LG HDTV op uw stereo-installatie.Aiheeseen liittyviä artikkeleita