Hoe te synchroniseren LG Ally in iTunes

Als een Android-smartphone, is de LG Ally niet onder inheemse firmware voor het synchroniseren met Apple's iTunes mediatoepassing. Er zijn echter twee applicaties beschikbaar in de Android Market die u in staat om te synchroniseren met uw iTunes-mediabibliotheek. Terwijl doubleTwist speler ondersteunt synchronisatie met je hele iTunes-bibliotheek, alleen TuneSync ondersteunt synchronisatie met een playlist die specifiek gemaakt voor uw LG Ally in iTunes.

Instructies

Synchroniseren met doubleTwist Player

1

Ga online op uw computer om de doubleTwist downloadpagina bij doubletwist.com. Klik op "Download". Selecteer "Run" om de applicatie te installeren op uw computer.

2

Open de Android Market op uw LG Ally, zoeken naar "doubleTwist" en installeer de toepassing op uw LG Ally.

3

Open doubleTwist Player op uw LG Ally, tikt u op "Instellingen" en tik "Auto USB Drive" in het menu.

4

Sluit uw LG Ally met uw computer via USB-connector kabel van het apparaat.

5

Lanceren doubleTwist op uw computer en selecteer het pictogram van LG Ally in de linker zijbalk.

6

Klik op het keuzerondje naast "Geselecteerde afspeellijsten" of "All Music," afhankelijk van welke sync optie die u wilt. Als u "Geselecteerde afspeellijsten," je moet kiezen uit reeds bestaande afspeellijsten in iTunes.

7

Klik op "Sync" om uw LG Ally synchroniseren met iTunes.

Synchroniseren met TuneSync

8

Ga online op uw computer om de TuneSync downloadpagina bij highwindsoftware.com/download.php. Klik op "Download Now." Selecteer "Openen" in het pop-up dialoogvenster om de applicatie te installeren op uw computer.

9

Open de Android Market op uw LG Ally, zoeken naar "TuneSync" en download de applicatie. De app installeert om uw LG Ally.

10

Open iTunes op uw computer, klikt u op de knop "+" aan de onderkant van de linker kant bar en de naam van de nieuwe afspeellijst "LG Ally." Deze map zal het kanaal waarlangs u uw iTunes-muziek met uw LG Ally synchroniseren zijn. Voeg wat muziek die u wilt synchroniseren met uw LG Ally uit uw iTunes-mediabibliotheek naar deze map.

11

Sluit uw LG Ally met uw computer via USB-connector kabel van het apparaat, en open de TuneSync app op je LG Ally.

12

Tik op "Host Computer" in het menu, selecteert u uw iTunes-bibliotheek in het menu, druk op "LG Ally" in het menu van afspeellijsten en tik op "Nu synchroniseren." Uw iTunes-mediabibliotheek synchroniseert met uw LG Ally.

iSyncr

13

Open de Android Market app op je Ally, zoeken naar "iSyncr," tap "iSyncr" in de lijst van resultaten en tik op "Install" om de app te downloaden naar uw LG Ally.

14

Lanceren iSyncr op uw Ally en sluit het apparaat aan op uw computer met USB-connector kabel van het apparaat.

15

Open de LG Ally gemonteerd rijden van "Mijn Computer" en dubbelklik op "iSyncr."

16

Kies de muziek van de iSyncr pop-up venster dat u wilt synchroniseren tussen iTunes en je Ally.

17

Klik op de "Sync" knop om de muziek tussen iTunes en de LG Ally synchroniseren.Aiheeseen liittyviä artikkeleita