Hoe te NiCad oplaadbare batterijen Reparatie

Hoe te NiCad oplaadbare batterijen Reparatie


Nikkel-cadmium (NiCad) oplaadbare batterijen zijn een populaire batterij keuze voor gebruik in apparaten, games en tools. Na verloop van tijd, zullen zelfs deze langdurige batterijen hun vermogen gebruiken om een ​​lading vast te houden. NiCd batterijen kunnen worden hersteld, in plaats van vervangen, nog langer gebruik. Zappen de NiCad accu met een elektrische stroom zal een dode oplaadbare batterij in staat om een ​​langere lading vast te houden.

Instructies

Reparatie NiCad batterijen

1

Gebruik de batterij tester of digitale multimeter om de doden NiCad batterij testen om ervoor te zorgen dat deze volledig is ontladen. Als het heeft nog steeds een gedeeltelijke lading, blijven de accu onttrekt bij normaal gebruik of gebruik de ontlading functie die je op sommige apparaten en elektronica.

2

Vinden zowel de positieve als negatieve knooppunten van het dode Ni CAD batterij. De positieve knooppunt zal worden verhoogd, en de negatieve knooppunt moet vlak zijn.

3

Bescherm uzelf tijdens deze procedure door slijtage veiligheidsbril, handschoenen en een shirt met lange mouwen.

4

Beginnen met het herstellen van de NiCad accu door het aanbrengen van de zwarte alligaotr klem van de 12-volt lader aan op de negatieve kant van de batterij.

5

Raak de rode alligator klem aan de positieve kant van de batterij drie of vier keer, met behulp van licht taps. Sparks kunnen vrijkomen uit de accu tijdens dit proces.

6

Houd direct de rode en zwarte klemmen op de accu, het vrijgeven van hen na maximaal twee seconden.

7

Test de accu om te zien of het volledig is opgeladen. Herhaal de procedure indien nodig tot de batterij volledig is opgeladen.

Hints

  • Wees bereid om de veiligheid kleding te dragen tijdens dit proces om letsel te voorkomen.
  • De NiCad accu herstelproces wordt het best uitgevoerd door iemand die vertrouwd is met het werken met elektriciteit.
  • Overladen van de batterij kan leiden tot brand, explosie of accuzuur spray.
  • Personen die proberen dit proces nodig om het gevaar te begrijpen en te begrijpen dat ze presteren het proces op eigen risico van letsel en schade aan zichzelf, vastgoed en anderen.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita