Hoe te downloaden foto's van een G1 naar een computer

Hoe te downloaden foto's van een G1 naar een computer


De G1 telefoon op T-Mobile was de eerste Android-telefoon beschikbaar, de lancering in het najaar van 2008. In het begin van 2011 had Android gestegen naar de meest gebruikte smartphone-besturingssysteem in de Verenigde Staten zijn. Het krijgen van foto's af van de G1 is hetzelfde als het krijgen van foto's af van een Android-telefoon --- u kunt ervoor kiezen om ze te downloaden via een USB-verbinding met een computer of stuur ze een e-mail verbinding.

Instructies

USB-aansluiting

1

Sluit uw telefoon aan op uw computer met behulp van de mini-USB-kabel die is meegeleverd met de telefoon. Sleuren de kennisgeving lade aan de bovenkant van het scherm van de telefoon en tik op de USB-melding. Tik op "Mount."

2

Klik op "Start", "computer" op de pc is aangesloten op uw G1. Zoek de "Verwisselbare opslag" optie, dat is gekoppeld aan uw G1 en dubbelklikken op het pictogram. Dubbelklik op de map Afbeeldingen. Houd de toets "Ctrl" op het toetsenbord en klik op de afbeeldingen die u wilt downloaden naar uw computer. Druk op "Ctrl" en "C" om de beelden te kopiëren.

3

Klik op "Start," "Foto's" op uw computer en open een map waarin u de foto's wilt opslaan van uw G1. Druk op "Ctrl" en "V" op uw toetsenbord om de beelden van uw telefoon te plakken op je computer. Wacht tot de overdracht te voltooien.

4

Sleuren de kennisgeving lade op je G1 weer. Tik op de USB-kennisgeving, tik "ontkoppelen" om de G1 verwijderen van uw computer. Haal de stekker van de telefoon van de USB-kabel.

E-mail Foto's

5

Sleep de applicatie lade op je G1, en scroll naar beneden tot je "Gallery." Tik op het pictogram. Vind de eerste foto die u wilt verzenden naar uw computer en tik erop om de afbeelding te openen.

6

Druk op de "Menu" knop, tik op "Share" op het scherm en tik op "E-mail" of "Google Mail," afhankelijk van welke je gebruikt. Voer het e-mailadres dat u kunt controleren op uw computer, tik vervolgens op de knop 'Verzenden'.

7

Open de e-mail op uw computer en download de foto gehechtheid. Herhaal dit proces voor alle foto's die u wilt downloaden naar uw computer vanaf uw G1.

Hints

  • Gebruik het e-proces voor slechts een paar foto's te downloaden. Gebruik de USB proces langer dan een half dozijn afbeeldingen.
  • Wilt u de beelden van uw G1 te verwijderen wanneer u ze downloaden naar uw computer, gebruikt u de USB-proces en, in plaats van het kopiëren van de foto's, gebruik "Ctrl" en "X" om ze af te snijden. Plak ze vervolgens in de map op uw computer.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita