Hoe maak je een Sprint Mobile Tether

Met behulp van de tethering-functie op Sprint kost $ 29,99 (vanaf oktober 2010) en kan alleen worden gedaan met behulp van de Evo 4G. Tethering kunt u uw computer of een ander Wi-Fi-apparaat aan te sluiten op je telefoon en gebruik de dataverbinding als een middel om op internet te surfen. Dit werd juridisch gemaakt met de introductie van de HTC Evo 4G, en sindsdien hebben andere vervoerders begonnen met inbegrip van de functie ook.

Instructies

1

Ga naar de lijst met toepassingen op uw Evo 4G en druk op de "Sprint Hotspot" applicatie. Het pictogram van de toepassing is groen.

2

Druk op het veld "Router Name" en voer een naam in voor uw netwerk. Dit maakt het gemakkelijk om de hotspot te identificeren bij het aansluiten op het.

3

Druk op de "Sprint Mobile Hotspot" optie aan de bovenkant van de pagina "Hotspot-instellingen". Dit zal draaien op de mobiele hotspot.

4

Voer de Wi-Fi-instellingen op het apparaat waarmee u verbinding wilt maken van gegevens van uw telefoon. Selecteer de naam van het netwerk dat u in stap twee ingevoerd. U bent nu verbonden met uw Sprint smartphone's datanetwerk.Aiheeseen liittyviä artikkeleita