Hoe maak je een Pocket PC als een afstandsbediening voor de tv

Hoe maak je een Pocket PC als een afstandsbediening voor de tv


De infraroodpoort op veel Pocket PC's kunnen worden gebruikt voor meer dan alleen data stralend van de ene PDA naar de andere - het kan ook worden gebruikt om uw televisie te bedienen. Met behulp van een afstandsbediening app, kan uw Pocket PC leren infrarood ingang codes van de tv - het is zo simpel als stralend de codes van uw afstandsbediening om uw Pocket PC - en u kunt uw TV bedienen vanaf uw PDA.

Instructies

1

Download en installeer een exemplaar van het hulpprogramma NoviiRemote op uw Pocket PC. De krachtige, maar toch gebruiksvriendelijke, NoviiRemote nut omvat ruwweg 100 afstandsbediening presets, 500 meer presets beschikbaar zijn in de programma's online forum, en de mogelijkheid om te creëren en uw eigen instellingen en presets opslaan.

2

Installeer een kopie van de lichtgewicht TV Remote Controller (ARM / XScale) app voor uw Pocket PC. Terwijl het dragen van een mooie generieke naam, de TV Remote Controller onderscheidt zich van andere Pocket PC-afstandsbediening apps door het opnemen van een spraakopdracht functie, waarmee je tv-kanalen mondeling navigeren.

3

Gebruik de RemoteControl II app op uw Pocket PC naar uw TV te bedienen. De RemoteControl II app beschikt over een aanpasbare gebruikersinterface, one-touch-toets programmering en de mogelijkheid om eenvoudig de afstandsbediening presets exporteren naar andere apparaten.Aiheeseen liittyviä artikkeleita