Hoe kan ik een spel op een SD-kaart op te slaan op uw telefoon

Hoe kan ik een spel op een SD-kaart op te slaan op uw telefoon


Sommige telefoons kunnen alleen bespaart games om het geheugen van het apparaat, maar op anderen kan je gedownloade spellen op te slaan op een SD-geheugenkaart. Het proces is afhankelijk van de fabrikant van de telefoon, het model en het besturingssysteem. BlackBerry en Windows Mobile-apparaten kunt u opslaan op een SD-kaart, Android-telefoons niet. Voor gewone telefoons, zijn er een paar algemene stappen die u kunt volgen.

Instructies

1

Raadpleeg de handleiding van uw telefoon hoe u de SD-kaart te plaatsen. De meeste telefoons hebben een sleuf voor de geheugenkaart in de zijkant of onder de batterij. Neem contact op met uw mobiele fabrikant vervoerder of mobiele telefoon als je nog niet weet hoe u de kaart te installeren.

2

Blader naar het spel dat u wilt opslaan met behulp van downloadservice de cellulaire vervoerder. De telefoon heeft meestal een menu-optie of een speciale knop om de service te starten.

3

Selecteer het spel dat u wilt downloaden. Het proces verschilt per telefoon en vervoerder. Raadpleeg uw luchtvaartmaatschappij als u vragen heeft over hoe het spel te kopen.

4

Selecteer de optie om op te slaan op de SD-kaart of geheugenkaart als daarom wordt gevraagd door het apparaat.

Hints

  • Windows Mobile 7 apparaten zie de SD-kaart en telefoongeheugen als dezelfde bron, dus een harde reset nodig is nadat u de SD-kaart te installeren.
  • Android-telefoons niet toestaan ​​om spelletjes op de SD-kaart op te slaan; zij moeten op het apparaat worden geplaatst.
  • BlackBerry's toestaan ​​om games te installeren op de SD-kaart of het geheugen van het apparaat. De telefoon vraagt ​​u op waar u wilt opslaan wanneer je de applicatie te downloaden.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita