Hoe je films bekijken op een iPhone App

Hoe je films bekijken op een iPhone App


Apple-app gebaseerde smartphone, de iPhone, kan veel meer dan bellen en gebeld te doen. Het apparaat kan ook functioneren als een video-iPod, zodat u films of tv-programma's waar u ook bent. U kunt de video bekijken met behulp van de iPod-app of de YouTube-app; de voormalige displays video's die je op je iPhone hebt opgeslagen, de laatste kan je video's streamen vanaf het internet. De controles op beide apps zijn zeer vergelijkbaar.

Instructies

iPod App

1

Tik op het pictogram van de iPod-app op de iPhone startscherm.

2

Tik op "Meer" in de onderste rij knoppen. Scroll naar de onderkant van de lijst die verschijnt en tik op "Video". De video's die momenteel zijn opgeslagen op uw iPhone worden weergegeven. Als u geen video's hebben, wordt een link weergegeven waarop u kunt tikken om video's te downloaden van iTunes.

3

Tik op de video die u wilt bekijken. Het begint te spelen.

4

Gebruik het bedieningspaneel dat lijkt, pauzeren, snel vooruit te spelen en terug te spoelen.

YouTube App

5

Tik op de YouTube-app-pictogram (het lijkt op een TV) op de iPhone startscherm.

6

Tik op de knop "Zoeken" in de onderste rij om een ​​video die u wilt bekijken. Tik "Featured" of "Meest bekeken" om de meest populaire video's te bladeren op YouTube.

7

Tik op de film die u wilt bekijken. Gebruik het bedieningspaneel dat lijkt, pauzeren, snel vooruit te spelen en terug te spoelen. U kunt ook de video naar een vriend e-mail of bookmark de video van dit controle paneel.

8

Tik op "OK" om terug te keren naar de vorige pagina.

9

Tik op "Favorieten" om uw favoriete films te bekijken. Tik op "Meer" om recente en top-rated video's te bekijken, refereer je geschiedenis of je eigen video's en controleer uw abonnementen en afspeellijsten. U kunt ook aanmelden als u een YouTube-account, en u kunt de volgorde van de weergegeven knoppen veranderen.

Hints

  • U kunt extra film apps downloaden uit de iTunes App Store.


Aiheeseen liittyviä artikkeleita