Hiiva Infektio Oireet Children

Lapset voivat kehittää epämiellyttävä hiivatulehdus monista syistä. Hoidot ovat saatavilla ja tyypin määrätty riippuu sijainnista puhkeaminen.

Väärinkäsityksiä

Hiiva-infektiot, yleisimmin sukuelinten alueella, voi kehittyä missä tahansa kehon ja vaikuttavat sekä tyttöjä että poikia.

Tyypit

"Sammas", yleinen vauvoja, löytyy suussa ja nielussa. Lapset voivat myös kehittää tätä infektiota missään kehon osassa, joka säilyttää kosteuden, kuten niiden pohjat, sukuelinten ja taittuu alle heidän kaulaansa.

Tunnistaminen

Vauvojen sammas näyttää valkoinen maitomainen pinnoite kielen ja katon suussa, joka on vaikea pyyhkiä pois. White kuoppia näkyvät myös ienrajasta. Jos tartuttaneet toinen alueen elin, nämä valkoiset kuoppia, sekä punertavia kuoppia, voi näkyvät iholla. Vaippaihottuman kerma ei kohdella tällaisia ​​infektioita.

Ennaltaehkäisy

Sammas ehkäisy on vaikeaa ja jotkut vauvat ovat alttiimpia kuin muut. Yksi yleinen teoria on, että vauva voi saada se syntyessään, jos hänen suunsa auki, kun hän kulkee emättimen (katso resurssit vinkkejä ehkäisemiseksi sammas syntymän jälkeen). Infektiot voivat olla myös seurausta ottaen tietyille antibiooteille. Hiiva infektion oireita, jotka esittävät muissa elimistön osissa voidaan estää pitämällä alueet puhtaana ja kuivana kuin mahdollista. Usein vaippa muutoksia sekä ruokalaput ja löysiä vaatteita suositellaan.

Ratkaisu

Yleisin hoitomuotoja hiiva-infektiot ovat lapsilla anti-sieni lääkitys ihon ja / tai reseptin nestettä suun ja nielun. Neuvottele lastenlääkäri arvioida syitä ja määritellä hoitoja.Aiheeseen liittyviä artikkeleita