Diabetes Oireet Tämä All Cats Omistajat tulisi tietää

Tiesitkö, että kissat voivat kärsiä monia samoja terveysvaatimukset kuin ihmisillä voi? Yksi näistä terveysvaatimukset on diabetes. Tästä syystä kaikki kissan omistajat pitäisi olla tietoinen yhteisistä diabeteksen oireita, joita voi esiintyä kissoilla. Tietäen oireet he saavat nopeaa apua niiden vet aikaisin ennen kunnon edetessä.

Diabetes oireet kissoilla voi sisältää seuraavia:

• Lisääntynyt jano
• Väsymys
• pilvistä silmät
• Lisääntynyt virtsaaminen
• Lisääntynyt nälkä
• Äkillinen laihtuminen

Jos eläinlääkäri myöntää, että kissasi on esillä diabeteksen oireita, kun lääkärintarkastus, hän luultavasti tehdä joitakin laboratoriokokeita kuten yksinkertaisella verikokeella tai virtsaa. Tämä näyttää kissasi verensokerin tasoa.

Jos laboratorio testit osoittavat, että kissa ei ole diabetes, on olemassa useita hoitomahdollisuuksia. Tämä voi sisältää ruokavalion ja mahdolliset lääkkeitä, jotka voidaan antaa. Hoitovaihtoehtoja vaihtelevat kissan verensokerisi ja päätetään eläinlääkäri.

Hyvä uutinen on, että diabetes on yleensä hoidettavissa kunnossa. Kuitenkin, se on vain hoidettavissa, jos se on hyväksytty. Siksi on tärkeää, että lemmikkieläinten omistajat tietää mahdollisia oireita diabetes.

Lähteet:
http://www.mycathasdiabetes.com/diagnosis.html

http://www.felinediabetes.com/newdiag.htm

http: //www.care2.com/greenliving/10-warning-signs-of-diabetes-in-dogs-ca ...

Huom: auttaa varmistamaan, että kissa on terve ja sitten hän kissa yhtä leikkisä kuin pienimmille videon.Aiheeseen liittyviä artikkeleita