Diabetes Oireet Kids

Kun nuoret lapset ovat diagnosoitu diabetes, se on tyyppi I, jota kutsutaan myös nuorten diabetes. Kun lapset ovat diagnosoitu tyypin I diabetes, se tarkoittaa, elimistö ei tuota tarpeeksi insuliinia, joka on hormoni, joka vie glukoosin ja hiilihydraattien ja muuntaa ne energiaa. Vaikka oireet näyttävät näy nopeasti, se kestää kauemmin tauti kehittyä.

Genereal Oireet

Muutamia asioita etsimään ovat voimakas jano, nälkä tai virtsaaminen, laihdutus, uupumus, hiiva-infektiot, ja näön hämärtyminen.

Medical Huomio

Jos lapsella ilmenee oireita diabetes, on tärkeää, että otat hänet lääkäriin. Jos tyypin I diabetes menee hoitamatta, se voi johtaa diabeettiseen ketoasidoosiin, mikä saattaa johtaa kuolemaan.

Diabeteksen hoitoon Kids

Treat tyypin I diabetes insuliinia, jota ruiskutetaan päivittäin. Jotkut potilaat löytävät ne tarvitsevat vähemmän insuliinia, kun he alkavat injektiot, mutta niiden pitäisi jatkat insuliinia. Tämä on vain lyhyt vaihe.

Riskit

Ottavat tyypin 1 diabetes voi lisätä lapsen riskiä sydänsairauksiin, sokeus tai munuaisvaurioita.

Testaus

Glukoosinsietokokeessa määrittää, kuinka keho prosessit glukoosi ja verikoe määrittää tason glukoosi veressä.Aiheeseen liittyviä artikkeleita